FMV söker Lagerarbetare till Försvarsmaktens Centrallager

FMV söker Lagerarbetare till Försvarsmaktens Centrallager

Har du några års erfarenhet av lagerhantering? Är du van att köra truck och hantera gods på ett större lager? Är du kvalitetsmedveten samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli en del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Ditt arbete som Lagerarbetare

FMCL innehåller ett brett sortiment av Försvarsmaktens materiel och tillhörande arbetsuppgifter vilket innebär många olika moment förekommande inom lagerhållning, distribution och även förr

Som Lagerarbetare kommer du att ingå i den dagliga driften och du arbetar med arbetsuppgifter så som truckkörning, orderplock, godsmottagning, transportbokning, omhändertagande av materiel, redovisning, inventering samt viss del av administrativa tjänster. Vissa tjänster har även ett tekniskt innehåll med underhåll av materiel i förråd.

De primära arbetsuppgifterna är att med god kvalitet genomföra gruppens och de egna angivna arbetsuppgifterna samt sträva för att uppsatta mål nås, verka för en god arbetsmiljö och vara delaktig i att utveckla verksamheten.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullföljt din gymnasieutbildning, eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift, engelska är meriterande.

Du har erfarenhet av logistikverksamhet, gärna inom storlagerdrift alternativt produktionsverksamhet. Kunskap inom affärssystem som SAP och/eller lagerstyrningssystem såsom ASTRO är meriterande. Erfarenhet av farligt gods är meriterande.

B-körkort är ett krav, meriterande är utbildningsintyg för truck A+B samt även även C-kort för lastbil.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat utifrån gällande rutiner, att vara självgående när arbetet kräver är en självklarhet för dig. Du har ett högt kvalitetsmedvetande, tillsammans med en positiv och lojal attityd. Flexibilitet är en förutsättning, eftersom varierade arbetsuppgifter förekommer och förändrade omständigheter inträffar. Vi ser att du har ett serviceinriktat arbetssätt och förmågan att samarbeta med andra människor. Det är viktigt för dig att handla i enlighet med fattade beslut och mål.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Vid frågor ber vi dig kontakta sektionschef Jakob Norström, vecka 29-30, på telefon 070-611 61 79 eller Charlie Andersson vecka 31-33 .

Våra fackliga företrädare är Tord Vikström (OFR/S), Anette Tordarve och Leif Ohlsson (SEKO), alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV´s Växel).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arboga, vi tillämpar 6 månader provanställning

Sista ansökningsdag är 2018-08-19

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se