Larm- och säkerhetstekniker Arboga

Larm- och säkerhetstekniker Arboga

Nu söker vi en larm- och säkerhetstekniker som stärker upp vår genomförandeavdelning. Avdelningens uppgift är att ansvara för drift och underhåll av IT-, tele-, och bevakningssystem vid Enköpings och Arboga garnison. Placeringen för tjänsten är vid Arboga garnison.

Vi erbjuder en varierande arbetsvardag, flexibla arbetstider och möjlighet till en hälsosam livsstil med träning på arbetstid. Försvarsmakten erbjuder kvalificerade interna och externa utbildningar inom områdena du ska jobba inom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med att genomföra förebyggande och avhjälpande underhållsarbete samt nyinstallation och driftsättningar av tekniska bevakningssystem.

Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler i Arboga samt anläggningar i Mellansverige. Resor i tjänsten både nationellt och internationellt kan förekomma. Du kommer att tillhöra ett team med 30 kollegor inom olika teknikområden.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med el/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av Försvarsmakten.
  • Erfarenhet av arbete med tekniska bevakningssystem t ex; Inbrottslarm, passer- och CCTV-system
  • B-körkort fordras
  • God dator- och dokumentationserfarenhet
  • Förståelse nätverksuppbyggnad/teknik
Meriterande
/intresse av att lära sig mer om
  • Erfarenhet av arbete med mekaniska samt elektromekaniska lås
  • Goda kunskaper inom något av systemen; Sentrion S4, Unison, Galaxy , Larmnet 6000, S20/S25, CCTV-system Milestone-, ARX.
Personliga egenskaper
Som person är du öppen och social men kan även agera självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du är serviceinriktad, stresstålig och har god analytisk förmåga samt utför uppgifter med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

På avdelningen finns många manliga medarbetare och vi arbetar för en ökad mångfald och könsfördelning, vi ser därför gärna kvinnliga sökande.

Övrigt
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Befattningen är en civil tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Fredrik Holm 072-1888122 eller sektionschef Peder Karlsson 073-3641318.
Frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Specialist Ann-Christine Holmer 08-514 39 000.

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman
OFR/S Clarence Arnstedt
OFR/O
SEKO Lars Lindell
Samtliga nås via växeln: 0171-157000

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Berätta i ansökningsbrevet varför du är intresserad av tjänsten och vad du tror att du kan bidra med tack vare ditt intresse och dina erfarenheter.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)
Visa var