Rekrytering CNC-operatör

Rekrytering CNC-operatör

Om tjänsten
Rekrytering till Ergolift!
Ergolift AB i Arboga är ett företag som hjälper kunder i hela världen att arbeta viktlöst. Ergolift är ett hjälpmedel för både lätta och tunga detaljer, som ökar produktiviteten och minskar risken för belastningsskador. 
Vi är idag 8 st medarbetare och vi står på tillväxt inför framtiden.
Vi har en spännande framtid framför oss och behöver dig som har några års erfarenhet av att kunna arbeta som CNC-Operatör.
Ditt huvudansvar kommer att vara att ansvara för att ställa och köra en CNC-fräs
Maskinparken består även av andra CNC-maskiner och konventionella maskiner som du kan behöva använda dig av ibland.
Arbetet består av att tillverka detaljer till våran egna produkt Ergolift samt legotillverkning till externa kunder. 
Arbetstiden är Dagtid 
Kvalifikationer
 • CNC-utbildning
 • Ritningsläsning, teoretiskt och praktiskt
 • B körkort
Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig:  Marita Eriksson på telefonnummer: 073-4403066 eller via e-post: marita.eriksson@bestbemanning.nu.
Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

 •    Administration
 •    Ekonomi
 •    Fastighetsskötsel
 •    Industri
 •    Lager och logistik
 •    Mark och anläggning
 •    Sälj och marknad
 •    Teknik
 •    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!