Projektör Mobilnät

Projektör Mobilnät

Projektör Mobilnät
Vi söker en projektör mobilnät till vårt affärsområde Communication.

Vårt affärsområde ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

I vårt team i Arboga har vi en tajt och bra sammanhållning och strävar hela tiden efter att bli bättre på det vi gör. Vårt kontor finns i Arboga och vårt arbetsområde är i hela Sverige. Stationering på annan ort i Mälardalen är möjlig efter överenskommelse. Det är viktigt att du ska kunna jobba självständigt och resor förekommer frekvent. Räkna med minst en övernattning på annan ort per vecka för rekognosering i fält.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara en av flera projektörer i teamet som utför modernisering av en operatörs mobilnät och eventuellt också arbete mot Försvarsmakten och FMV . Du ansvarar för rekognosering, kalkylering, materialbeställning, arbetsledning av tekniker, insamling och sammanställning av dokumentation och fakturering. Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder, övriga intressenter och underentreprenörer för att säkerställa leveransen, kvalité och kostnad. Du rapporterar direkt till teamchef för Arboga bygg.

Samverkan med övriga kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.

Du måste vara beredd på att arbetsdagen kan ta olika vändningar och inte alltid bli som planerat.

Vem är du?
Vi ser helst att du har branscherfarenhet som projektör eller tekniker. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ekonomi, projektledning och vana av att arbeta i affärssystem.

Meriterande är kunskap/erfarenhet/utbildning inom:
  • Byggnation av basstationer och antennsystem för GSM/UMTS/LTE/Tetra/Wifi/FTN
  • Radiolänk/fiber transmission
  • Master/torn
  • Elbehörighet
  • AB04/ABT06 entreprenadjuridik
  • BAS P/U
Det är också meriterande om du har mastintyg samt erfarenhet av säkerhetsklassat arbete.

Du skall obehindrat, i både tal och skrift, kunna kommunicera med kollegor, övriga intressenter och beställare på både svenska och engelska. Ett i Sverige giltigt B-körkort är ett krav, gärna med BE behörighet.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att lära dig nya saker och utvecklas. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg. Du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-11-30. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är du är svensk medborgare, genomgår en godkänd bakgrundskontroll samt registerkontroll hos SÄPO. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Karl Tholin på 070-230 43 79.

Varmt välkommen med din ansökan.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Karl Tholin
Telefon 070-2304379
Område Arboga
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 200 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.