1st line support

1st line support

På uppdrag av Försvarsmakten i Arboga söker vi dig som vill jobba med IT support hos en av Sveriges största myndigheter. Försvarsmakten är en mycket attraktiv arbetsgivare och det är mycket meriterande att kunna sätta dem på sitt CV. Du kommer att vara anställd av Dfind IT och arbeta på detta långsiktiga uppdrag.

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Västerås och med omnejd.

Det är viktigt att du är intresserad av att jobba inom IT och har sysslat en del med datorer och teknik och att du är trevlig och social. Eftersom du kommer jobba som konsult för Dfind IT är det viktigt att du kan representera Dfind IT på ett bra sätt ute hos våra kunder.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Arboga

Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mathias Johansson, epost: mathias.johansson@dfind.se

Kvalifikationer
  • Support via telefon, 1st line
  • Telefonbaserad support med direkt kundkontakt
  • Registrering i ärendehanteringssystem
  • Problemlösning och felsökning av problem direkt gentemot användaren
  • Utöva lokal support genom felsökning, byte och installation utav hårdvara och
Du som söker ska ha
  • Godkänd gymnasieutbildning med IT inriktning eller likvärdig utbildning
  • Ett års arbetslivserfarenhet inom supportyrket, alternativt minst 1 års utbildning inom IT och 6 månaders arbetslivserfarenhet.
  • Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem
  • B-körkort
Språk Svenska och engelska i tal och skrift

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Data & IT, Support, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du i början av din IT-karriär och vill få in en fot i branschen? Är du en social person med ett brinnande IT-intresse? Då ska du fortsätta läsa!