Radartekniker

Radartekniker

Radartekniker till Sensor Services på Combitech i Arboga

Vår avdelning är inne i en spännande och expansiv fas där vi nu söker radartekniker. Har du ett teknikintresse och vill vara med och göra Sverige säkrare? Då är detta jobbet för dig!

Din roll som radartekniker
Sensor Services består idag av ett 40-tal engagerande medarbetare i Arboga med stor blandning av kompetenser och åldrar. På Sensor Services arbetar vi med tekniska tjänster och utredningar, verkstadsarbeten, reparationer och underhåll av olika markradarsystem. Vi ger även driftsupport på radaranläggningar runt om i Sverige inom spaningsradar, väderradar och landningsradar runtom i landet. Arbete sker även i vår egna Mek- och Elverkstad.

I rollen som radartekniker kommer du arbeta med felsökningar samt praktiskt och tekniskt underhåll av radaranläggningar på olika plaster i Sverige. Arbetsuppgifterna består även av dokumentation, rapportskrivning samt kan komma delta i kundmöten. Att göra underhåll och felsökningar ute på de olika radaranläggningarna i Sverige så innebär det också att klättra i master och torn.

Arbetet sker i en nära dialog och fint samarbete med våra kunder och du kommer ha en tät och regelbunden kontakt även med närliggande verksamheter för att skapa förutsättningar för ett gott och effektivt samarbete.

Resor inom Sverige sker och är ofta förekommande

Vem är du?
Vi söker dig med en bred teknisk bakgrund, gärna som med arbetat med förbyggande underhåll eller reparationer. Du ska tycka det är intressant att analysera, utvärdera och föreslå tekniska lösningar inom området. För att trivas hos oss bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär kundkontakt är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga som leder till förtroendefulla relationer.

Vi värderar personliga egenskaper så som intresse och engagemang för det du företar dig, samt viljan att lära dig nya saker.

Meriterande för tjänsten
  • Klättererfarenhet, utbildning ges hos oss.
  • Elektrikererfarenhet
  • Erfarenhet av Linux, Windows
  • Arbetslivserfarenhet inom teknikområdet
  • Arbetat med FMV alt Försvarsmakten.
B-körkort är ett krav för tjänsten, och du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & Gör Skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till oss
Med stor kunskap och avancerade lösningar kan vi göra bilar säkrare, vården snabbare och försvaret starkare. För att lyckas krävs engagerade människor - därför satsar vi på våra medarbetare. De är kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 100 konsulter som varje dag utvecklas för att utveckla hållbara lösningar som gör skillnad.