Operatör kretskortstest

Operatör kretskortstest

Om tjänsten

I rollen som operatör är det testning av kretskort som kommer vara din främsta arbetsuppgift men det kan även innebära elmontage och eventuellt selektiv lödning. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team där ni arbetar nära varandra och delar på uppgifterna. Du kommer testa kretskort parallellt med varandra och det tillkommer även viss administration.
Arbetstiden är förlagt på två-skift måndag till fredag men det kan på sikt gå upp till tre-skift.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kretskortstest, är det dessutom så att du tidigare har arbetat med testutrustning såsom "flying probe" är det väldigt meriterande. Du är en teamspelare som drivs av att optimera ditt arbete och att arbeta med ständiga förbättringar ser du som en självklarhet. Du har ett naturligt "helikopterperspektiv" och kan ha många bollar i luften samtidigt, utan att tumma på kvaliteten i det du gör. Noggrannhet för dig är a och o.

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Helena Torresan via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Helena Torresan
Telefon 0171414862
Område Arboga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.