Testare till marknadsledande företaget Infobric Fleet!

Testare till marknadsledande företaget Infobric Fleet!

Är du i början av din karriär inom IT och letar efter en karriärs utvecklande arbetsgivare? Då är Infobric Fleet rätt för dig. Vi söker dig som är driven och vill arbeta i ett tajt team som värdesätter varandras kompetenser och arbetsmiljö. Hos Infrobic Fleet är utvecklingsmöjligheterna stora så detta är en perfekt möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Information om uppdraget

Nu får du chansen att arbeta på ett marknadsledande SaaS-företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Infobric utvecklar SaaS-tjänster på webb- och mobilplattformar med syfte att förenkla deras kunders ägande och hantering av fordon, maskiner, utrustning och verktyg. Detta gör Infobric Fleet genom att erbjuda funktioner som körjournaler, verktygsspårning, kostnadsuppföljning, planering, uppföljning av service och underhåll, säkerhet samt mycket annat som annars utgör stora utmaningar för kunden att administrera. Infobric arbetar också för att vara kundens källa till att bli mer datadrivna genom att erbjuda flertalet analyser om fordons användning. Som testare kommer du att få medverka till att säkerställa att Infobric fleets produkter håller god kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som testare på Infobric arbetar du självständigt inom ett agilt utvecklingsteam med varierande arbetsuppgifter så som att utföra och dokumentera testfall samt hjälpa till med riskbedömningar och krav. Du kommer arbeta med en produkt som ständigt utvecklas där du har möjligheten att påverka ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola
 • Har ett intresse av testning och utveckling
 • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande om du har:
 • Haft ett relevant ex-jobb
 • Erfarenhet av att skriva och utföra testfall
 • Hobbyprojekt inom IT att visa upp
 • Erfarenhet av systemutveckling från tidigare anställning, sommarjobb, praktik eller liknande
Ditt intresse för IT och utveckling bör framkomma i din ansökan.

Som person är du:
 • Orädd
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: augusti 2022
 • Omfattning: heltid, vardagar kl 8-17 med flex
 • Placering: önskvärt på huvudkontoret i Arboga. Det finns även kontorsplatser på Creative House i Örebro som kan nyttjas några dagar i veckan.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se