Testare till TelliQ

Testare till TelliQ

Brinner du för att leta efter fel och hjälpa kollegor att förbättra sitt arbete till perfektion? Du känner dig hemma i en teknisk miljö där du omges av internet of things och med kollegor som har hög kompetens inom IT och utvecklar programvara till morgondagens fordon och maskiner. Stämmer detta in på dig? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som testare till TelliQ i Arboga. Håll inte inne med din ansökan då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

TelliQ växer så att det knakar i fogarna, nu söker vi en ny testare till deras utvecklarteam på deras produktavdelning. Som testare kommer du arbeta nära produktavdelningen men även nära deras support. Här är du med och utvecklar och driver test genom hela livslängden från kravställning till färdig produkt. För att kunna arbeta effektivt med test ser vi som nödvändigt att förstå kundens behov och arbetssituation, därför tror vi starkt på ett samarbete mellan utvecklarteam och support. Din roll i detta blir att agera den förenande länken och således arbeta till viss del med second line support även om du huvudsakligen arbetar med testning.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du arbeta med att felsöka, stötta upp supporten med mer kvalificerade frågor och självklart med att testa de produkter som TelliQ erbjuder sina kunder. TelliQ har huvudsakligen kunder inom fordon- samt maskinindustrin där de hjälper till med att utveckla programvara som ska hålla högsta kvalitet. Det är här du kommer in i bilden. Du kommer arbeta med allt från att testa kravställningen till den slutgiltiga produkten. Teamet du främst kommer arbeta med är det som jobbar med kunder inom fordonsindustrin.

I samband med att du börjar hos TelliQ kommer du naturligtvis få en grupp medarbetare som värnar om din trivsel. Du kommer omges i en miljö där du alltid kan fråga om hjälp oavsett om det berör tekniska frågor eller praktiska. För att lyckas i din roll så kommer du behöva vara något av en länk mellan utvecklarna och first line support. Vi ser gärna att du har en passion för att testa och felsöka problem där du vill bli omgiven av kollegor med hög teknisk kompetens.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

Testa och felsöka produkter inom fordonindustrin

Bygga diverse test case

Hjälpa first line support med frågor av mer komplicerad karaktär

Vi söker dig som

Har en utbildning inom testning alternativt införskaffat motsvarande kompetens från arbetslivet

Goda kunskaper i engelska då du kommer tala och skriva med utvecklarresurser som inte är svenskspråkiga, varav du behöver kunna uttrycka dig flytande i såväl tal som skrift

Talar och skriver på svenska obehindrat

Det är meriterande om du:

Har tidigare erfarenhet från att arbeta agil metodik.

Som person ska du vara driven och gilla att föra ditt egna arbete framåt. Då rollen innebär att leta efter brister och förbättringsmöjligheter är det av vikt att man är vetgirig och fortsätter driva på framåt. Som person trivs du med att ta ansvar för ditt arbete och vet att när du lämnar en uppgift så är den kvalitetssäkrad. Du brinner för test och teknik ligger dig varmt om hjärtat. Du behöver inte kunna allting idag, men du är på konstant väg om att utvecklas för att bli en riktig duktig testare. Arbetet innefattar en hel del rutiner och att säkra kvalitet därför ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Utöver detta uppskattar du att ha goda relationer med dina kollegor då ni samarbetar tätt ihop och du brinner för att ni tillsammans utvecklas mot nya mål.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TelliQ är ett snabbt och föränderligt tillväxtbolag som har sin bas i Arboga med kunder över hela världen. Vi gillar utmaningar och än har vi inte stött på behov eller önskemål som våra standard- eller kundanpassade telematiklösningar inte har klarat. Över 2000 företag, från Atlas Copco till den lokala hantverkaren, har med hjälp av våra tjänster såsom elektroniska körjournaler, positionering, ledningssystem, arbetsorderhantering och produktionsuppföljning en ständig överblick och kontroll över sina fordon, maskiner och anläggningar.