Junior ingenjör till Combitech

Junior ingenjör till Combitech

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att skapa hållbara och säkra kommunikationslösningar för framtidens digitaliserade samhälle! Detta kan vara din chans att få arbeta i teknikens absoluta framkant och samtidigt stötta Combitechs kunder i deras utmaningar.

Information om uppdraget

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med ungefär 1900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Combitechs kommunikationskonsulter svarar för Sveriges största samlade kompetens inom området och arbetar för att trygga kommunikations- och informationsflöden så att de fungerar både i vardagen och i krislägen!

I takt med en större efterfrågan från kunderna söker vi dig som vill koordinera Combitechs projekt i rollen som Systemingenjör.

Du erbjuds
  • Ett omväxlande arbete där du kommer i kontakt med den absolut senaste tekniken
  • Ett stort ansvar som ger dig möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Det finns idag en allt större efterfrågan på robusta kommunikationslösningar, både militärt och civilt. Combitech designar och levererar robusta kommunikationslösningar och hjälper kunderna med deras spetskompetens kring framtidens kommunikation inom exempelvis försvarssektorn.

I den här rollen får du i första hand arbeta med försvarets radiokommunikationslösningar eller med civila radiokommunikationssystem. Vi söker dig som vill koordinera dessa projekt i nära samarbete med både kunder och dina kollegor.

Rollen som konsult innebär även att du aktivt medverkar i utvecklingen av såväl affärer som Combitechs verksamhet. Resor av varierande längd ingår i tjänsten - exempelvis till kundens anläggningar eller till leverantörer för leveranskontroll.

Vi söker dig som
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis industriell ekonomi, elektronik eller data
  • Du både talar och skriver svenska språket obehindrat samt innehar ett svenskt medborgarskap
Förutom ditt tekniska intresse ser vi det som meriterande om du även har med dig utbildning eller erfarenhet inom ekonomi eller projektledning.

Som person är du social och har en god samarbetsförmåga, både i ditt nära samarbete med kunden och dina tekniskt kunniga kollegor. Du är ansvarstagande och har hela tiden ett helthetsgrepp över projektet. Du är helt enkelt den sammankopplande länken som gör att projektet kommer framåt och slutligen i mål!

Övrig information

Då Combitechs uppdrag innebär arbete som omfattas av försvarssekretess så kommer det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.
  • Start: Februari eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Arboga
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. De kombinerar sitt tekniska kunnande med djupgående branschkunskaper för att skapa nya lösningar med hänsyn både till miljö och säkerhet.
Combitechs konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemintegration, kommunikation, mekanik, systemsäkerhet, systemutveckling, teknisk produktinformation och logistik.