Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Vill du utvecklas till en självgående mekanikkonstruktör på ett tillverkande företag? VPG i Ängelholm söker en konstruktör!

Som konstruktör hos oss på VPG i Ängelholm får du möjlighet att designa kundanpassade lyftbord som tillverkas i vår produktion i Ängelholm. Gillar du teknik, vill arbeta med Cad / mekanisk konstruktion och trivs med att samarbeta med andra? I rollen som konstruktör kommer du ha ett nära samarbete med produktion, vägg i vägg, som ger dig möjlighet att se det som du har konstruerat i verkligheten. Du blir del av ett innovativt bolag som strävar efter att ligga i framkant inom sin bransch. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Vertical Positioning Group är marknadsledande inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrymme av hög kvalitet med varumärken som Marco och Hymo. Bredden av applikationsområdet för våra lyftbord är stor. Typiska användningsområden är arbetsplattformar, vertikala lyft i produktionslinjer, lågfartshissar, kaj-lyftbord eller ergonomiska lyftbord för hantering vid packningsstationer. Du blir en del av ett stabilt bolag med kundbas som främst återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet samarbetsinriktat och prestigelöst.

Dina arbetsuppgifter
  • Konstruera kundanpassade lyftbord med tillbehör (i SolidWorks)
  • Ansvara för att se till att underlagen genereras inom givna tidsramar.
  • Ta fram användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.
  • På sikt delta i produktutvecklingsprojekt och i utvecklingen av arbetsmetoder.
Värt att veta

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 16 personer. Din närmaste chef är den tekniska chefen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en minst en tvåårig eftergymnasial utbildning inom mekanik / Cad-konstruktör / maskinteknik / utvecklingsingenjör eller relevant erfarenhet som mekanikkonstruktör. Du har därmed kunskap inom maskinkonstruktion, 3D-moddellering och framtagande av ritningsunderlag. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. Då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter behöver du känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Du är ansvarstagande och ser till att leverera dina konstruktionsunderlag med kvalitet och i tid. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Du gillar och är bra på att lösa problem. Du är kommunikativ och samarbetar bra med andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Email Mejla Angelina Nilsson
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech