Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Lagerarbetare sökes till Ängelholm

Ansök nu
Är du intresserad av att jobba inom lager? Är du dessutom noggrann och gillar ett fysiskt jobb? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Nu söker Tranpenad lagermedarbetare till vår kund som ligger utanför Ängelholm. Du kommer framförallt att jobba med packningsarbete, uppackning och sortering, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Det här jobbet ställer krav på att man är noggrann och pålitlig. Man jobbar ståendes hela dagen, så fysiken måste vara bra.

Du måste även kunna arbeta hos någon av våra andra kunder i Nordvästra Skåne vid behov. Tjänsten beräknas pågå till början av 2024.

Om dig som söker

Denna tjänsten passar dig som gillar ett aktivt jobb, och som trivs inom lager. Har du jobbat inom lager tidigare är det meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du är ansvarstagande, vill lära dig lagerjobb samt har en hög arbetsmoral. Du behärskar svenska bra i tal och skrift.

Körkort och tillgång till bil är en fördel, för att kunna ta sig till och från jobbet.

Arbetstiderna är både dag och kvällstid.

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och/eller kvällstid mån-fre

Lön: Enligt kollektivavtal

Start: Omgående

På kunds förfrågan kan vi komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Om oss på Tranpenad
Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Idag har vi ca 2 500 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Borås, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare