Service- och installationselektriker till OLAB Elektromontage AB

Service- och installationselektriker till OLAB Elektromontage AB

Är du
certifierad erfaren elektriker bosatt i Ängelholm som är ute efter nya äventyr?

Kolla då in detta - vi söker nu för kunds räkning en elektriker som vill ta nästa steg i karriären.

Som elektriker hos OLAB Elektromontage AB jobbar du brett i din roll, här förekommer det arbete på små som stora projekt, även en del jobb inom service.
Du arbetar inom nyinstallation, felsökning, ombyggnation och service, allt detta både i privat miljö så även i lantbruksmiljö.

Du arbetar "kontorstider" måndag - fredag där jourtider kan förekomma. Här utgår du från deras bas i Ängelholm med arbete mestadels lokalt, jobb utanför hemorten kan förekomma.

För att trivas i denna roll söker vi någon som är ansvarstagande, noggrann och som kan ta initiativ. Du bör ha god erfarenhet utav elekrtikeryrket sedan tidigare och inte vara rädd för att fatta egna beslut.

Krav:
  • Certifierad elektriker
  • B-körkort
  • Obehindrad svenska i tal o skrift.
Här blir du till en början anställd hos oss på Toptemp för en provanställning de 6 första månaderna, därefter har du god chans att bli anställd hos kund tillsvidare.

Uppstart: Enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag för att ta chansen till denna grymma möjlighet!

ansokan@toptemp.se

Om OLAB Elektromontage AB:

Företaget startade 2007 och har sin bas i Ausås söder om Ängelholm. De har kunder som byggbolag, fastighetsbolag, lantbruksföretag och privatpersoner. Detta är "det lilla företaget, med den stora servicen".
Mer info
Kontaktperson Karin Hultberg
Email Mejla Karin Hultberg
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toptemp.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!