Hoppa till innehåll
Tommy Nordbergh Åkeri AB logotyp

Verkstadsmekaniker till Tommy Nordbergh Åkeri AB

Då vårt åkeri växer, är vi nu i behov av att förstärka vår verkstad i Hjärnarp med ytterligare två kollegor. Arbetet som verkstadsmekaniker hos oss innebär service och reparationer av lastbilar. Vi söker dig som har ett stort tekniskt kunnande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att reparera tunga fordon.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår i första hand att arbeta med reparationer, felsökningar och service av våra lastbilsekipage. Tillsammans med dina kollegor planerar ni ert dagliga arbete och fördelar arbetsuppgifterna på lämpligt sätt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, noggrann, flexibel och självgående. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Du är positiv och lösningsorienterad. För att trivas med tjänsten ska du ha lätt för att följa rutiner och kunna ta till dig instruktioner samt kunna ta till dig ny teknik.

Kvalifikationer

Fordonsteknisk gymnasieutbildning och/ eller relevant arbetslivserfarenhet.

B Körkort

Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

CE körkort

Tidigare erfarenhet av mekaniker i verkstadsmiljö, tunga fordon.

Om anställningen

Lön enligt överenskommelse.

Heltid, tillsvidare efter 6 månaders provanställning.

Schemalagd arbetstid

Kontakt

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Frågor gällande tjänsten besvaras av Patrik Thörnros, Fordonsansvarig på mail: Patrik@tnordbergh.se eller Mobil: 070–9258910.
Sök tjänsten via länken på vår hemsida https://www.tnordbergh.se/lediga-jobb/ eller via mail personal@tnordbergh.se

Märk ansökan med "Verkstadsmekaniker"
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, har lett oss till att bli ett av Sveriges ledande transport- och logistikföretag.
Tillsammans med våra 450 engagerade medarbetare kan vi leverera högkvalitativa tjänster inom hela logistikens område. Från lokaldistribution till fjärrtrafik med terminaler och lager runt om i Sverige. Vi eftersträvar alltid helhetslösningar tillsammans med våra kunder för att optimera dem utifrån deras unika verksamhet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare