Hoppa till innehåll

Truckförare sökes på heltid till innovativt företag i Ängelholm!

Skulle du beskriva dig själv som driven och engagerad? Är du mån om att vara en god lagspelare i alla sammanhang? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund i Ängelholm tror på att vara modiga och innovativa med en passion för att uppnå framgång - genom att ta individuellt ansvar. De är innovativa inom sitt område och har målsättningen att förändra deras marknad och därtill göra den säkrare för både människan och planeten. Företaget är internationellt och erbjuder kunder deras produkter i världens alla hörn - denna tjänst är belägen i Ängelholm.

Arbetsuppgifterna innebär följande:
- Lasta/lossa
- Sortering av paket
- Mottagning av gods
- Truckkörning

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd av vår kund i Ängelholm. Vid god prestation finns stora chanser för övertag efter dina inledande 6 månader.

Detta söker vi:

Du är framåtlutad och driven - att kavla upp ärmarna och jobba tillsammans för lagets gemensamma mål är en självklarhet för dig. Du är mån om din omgivning samtidigt som du säkrar din individuella målsättning och prestation. Du ser det som en spännande möjlighet att ingå i ett ungt företag i ständig utveckling. Tjänsten är belägen i Ängelholm så du behöver därför utan problem kunna ta dig till och från arbetet.

Vi ser gärna att du har standard A & B truckbehörighet, det är meriterande om du har erfarenhet.

Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift och har även minst grundläggande kunskaper i engelska.

Denna tjänst kommer tillsatta så fort som möjligt - välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare