Hoppa till innehåll

Fastighetstekniker med kunden i fokus sökes till Ängelholmshem!

Är du en driven och initiativtagande person, som tycker om att göra skillnad? Är du serviceinriktad och mån om att snabbt återkoppla för att få nöjda kunder? Vi söker nu en erfaren fastighetstekniker, som är vår direkta länk till våra hyresgäster.

Information om uppdraget:

AB Ängelholmshem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Ängelholms kommun. Med strax över 3 250 lägenheter runt om i Ängelholms kommun är bolaget den största aktören på bostadsmarknaden i Ängelholm. Ängelholmshem erbjuder ett brett utbud av bostäder för kunder med olika önskemål och behov.

I rollen som fastighetstekniker har du stora möjligheter att göra skillnad i deras hyresgästers vardag. Ditt engagemang och driv sätter gränserna. Uppdraget innebär att skapa en miljö där hyresgästerna känner sig trygg och nöjda i sina hem. Du har varierande arbetsuppgifter där du hela tiden arbetar med högt servicefokus där problemlösningsförmåga och felsökning samt reparationer är grunden i din arbetsvardag. Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara att utföra reparationer inom VVS, el, snickeri, ventilation, vitvaror samt förebyggande underhåll.

Vidare arbetar du ute i ett avgränsat geografiskt område och ansvarar för att det ska vara välfungerande tillsammans med en kvartersvärd. Du driver dina ärenden från felsökning till avslut, vilket kan innebära stora som mindre reparationer. Vissa ärende kräver omgående hantering och du behöver därför kunna ställa om med kort varsel.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av Ängelholmshem.

Detta söker vi:

Eftersom du är ansiktet utåt gentemot hyresgästerna är det av stor vikt att du hela tiden arbetar proaktivt och strävar efter att fastigheterna upprätthåller en hög standard. Vidare har du en trygg och stabil personlighet med ett positivt förhållningssätt vilket gör att du är en bra arbetskamrat.

Tjänsten kräver att du har stor initiativförmåga och ett högt engagemang, du är flexibel och anpassar dig snabbt. För att lyckas i rollen fordras ett genuint intresse för att arbeta med människor och service samt hjälpa individer utan någon prestige.

Det är av vikt att du har goda kommunikativa förmågor både i tal och skrift samt en vilja att snabbt återkoppla och åtgärda till hyresgästen. Det är betydelsefullt att du är lyhörd för hyresgästen och har ett ödmjukt förhållningssätt eftersom du många gånger befinner dig i deras hem.

Krav:
- Gymnasiekompetens eller adekvat yrkesutbildning
- Praktiska kunskaper i fastighetsservice och reparationer
- Specialiserad inom VVS, snickeri, ventilation eller vitvaror
- Erfarenhet av servicerelaterat yrke och kunddialog
- Ekonomisk förståelse
- Goda administrativa- och datorkunskaper
- Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
- B körkort

Ängelholmshem erbjuder dig en spännande och betydelsefull roll. Vi är idag ca 40 medarbetare och är i ett uppbyggnadsskede där vi har stora ambitioner inom vårt bolag. Vi har en arbetskultur som präglas av högt engagemang, kundfokus, affärsmässighet, delaktighet och omtanke. Vi stödjer vårt förhållningssätt i våra tre värdeord som är öppenhet, omtanke och handlingskraft.

Urval sker löpande och vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga