Byggprojektledare sökes till Ängelholmshem!

Byggprojektledare sökes till Ängelholmshem!

Är du en erfaren byggprojektledare som är redo att ta dig an projekt av olika karaktär och storlek? Då har vi en spännande roll för dig!

Information om uppdraget:

Ängelholmshem och Ängelholmslokaler vill erbjuda ängelholmarna det bästa boendet och de bästa lokalerna för kommunal service såsom skolor, lokaler för fritidsverksamhet och vårdboenden. Det görs genom deras gemensamma koncern som ägs av Ängelholms kommun. Där förvaltar och utvecklar de över 3300 lägenheter och 230 000 m2 offentliga lokaler runt om i Ängelholms kommun.

Deras 90 medarbetare finns fördelade inom de två olika bolagen där en del roller arbetar koncernövergripande. De arbetar gemensamt med ett öppet förhållningssätt, omtanke och handlingskraft. På det viset möter de sina kunders drömmar om livet hemma samtidigt som de utvecklar hållbara lösningar som stödjer kommunens verksamheter och ängelholmarnas behov.

Projektgruppen tillhör Ängelholmshem men arbetar för båda bolagen och driver olika typer av byggprojekt. Såväl nybyggnad som ombyggnad samt deltar även vid planerat underhåll, vilket omfattar skolor, äldreboende och hyreslägenheter. Som projektledare är du en del av deras projektenhet där de delar kunskap och utvecklas kontinuerligt för att kunna stötta varandra i project. I deras relation till varandra hittar de styrkan, nyfikenheten och lösningarna för att komma framåt och nå uppsatta mål.

StudentConsulting söker nu en senior projektledare för Ängelholmshems räkning. I rollen som projektledare får du möjligheten att ta dig an projekt av olika storlek och karaktär. Utöver din projektledande roll ingår löpande verksamhetsutveckling både vad gäller rutiner, kvalitetsdokument och övriga digitala systemstöd som effektiviserar deras dagliga arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Tillsammans med projektenheten upprätta övergripande verksamhetsplaner inkl. delmål, aktiviteter och handlingsplaner för avdelningen.
* Budget, ekonomisk uppföljning, sammanställningar och avvikelsehantering för egna projekt.
* Ansvara för planerad nyproduktion, större ombyggnadsprojekt samt underhållsprojekt i enlighet med bolagets projektmodell.
* Medverka i utvecklingen av byggprocesser samt framtagning av rutiner för styrning och uppföljning.
* Medverka till att forum skapas med övriga avdelningar för ökad samverkan, kommunikation och lärande
* Ansvara för att projektarbetet håller bestämd kvalitetsnivå och att kostnads- och tidsplan hålls.
* Medverka vid framtagande av förfrågningsunderlag för upphandling av projekt och entreprenader inom godkänd budget.
* Föra bolagetstalan vid besiktningar, ny- och ombyggnad.
* Driftgenomgång vid slutbesiktningar

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direktrekryterad av Ängelholmshem.

Detta söker vi:

Vi ser att du är drivande och ansvarstagande, du förstår vikten av att fullfölja dina åtagande hela vägen in i mål. Som person är du lugn och stabil och kan strukturera och prioritera dina uppgifter självständigt utan problem.

Du är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten och besitter förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Du är tydlig och kommunikativ såväl muntligt som skriftligt med ett självklart engagemang det du tar dig an. Vidare säkerställer du att ditt budskap når fram kopplat till förväntningar för alla berörda parter och ser vikten av återkoppling.

Samtidigt är du en lagspelare och anser dig kunna bygga goda relationer. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och du drar nytta av att vara lyhörd och konstruktiv i ditt bemötande.

Vidare är du affärsmässig och kan arbeta både effektivt och ekonomiskt med fokus på kostnader och intäkter.

Kompetens och yrkeskrav:
* Högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Bred erfarenhet av byggprojektledning.
* Kunskap och utbildning inom entreprenadjuridik, LOU, Bas-U+P är meriterande.
* God datorkunskap.
* B-körkort.

Urval sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se