Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Blomsterlandet Ängelholm söker Butiksmedarbetare

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ta gärna del av butikens Instagram HÄR

Varje kundmöte är en möjlighet att sprida växtglädje. Det är därför vi engagerar oss i alla våra kunder - stora som små. Vi är generösa med inspiration, service, tips och råd, för vi vill att våra kunder ska lyckas. Kunder som lyckas kommer tillbaka!

Som butiksmedarbetare på Blomsterlandet skall du dagligen inspirera, engagera och sprida kunskap om Blomsterlandets utbud till medarbetare och kunder. Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunden, är effektiv och är van med att växla mellan arbetsuppgifter och och har ett stort växt intresse.

Arbetsuppgifter
  • Kundservice
  • Arbeta efter uppsatta mål
  • Försäljningsplanering
  • Skötsel, Varumottagning, varuexponering & varuplock.
  • kundservice samt övrigt förekommande butikssysslor.
Krav på erfarenhet
För att klara av tjänsten som säljare på Blomsterlandet behöver du ha tidigare erfarenhet av växter, meriterande om du arbetat i butik innan.

Vidare är du organiserad, har lätt för att se vad som behöver göras samt strukturerar och prioriterar därefter. Tillsammans med dina kollegor arbetar du dagligen med att skapa och erbjuda en fantastisk kundupplevelse i världsklass.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar per vecka där man arbetar vart tredje helg.
Önskat tillträde: Mars 2024 , du blir anställd direkt av Blomsterlandet som i denna process samarbetar med Storesupport.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt

Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en svensk butikskedja inom trädgårdsbranschen med 64 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Blomsterlandet har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård som buketter, arrangemang och accessoarer till både vardag och fest. Dessutom har man e-handel som är öppen dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.
Storesupport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 mars 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Läs mer på jobandtalent.se