Starka Betongprodukter söker betongarbetare

Starka Betongprodukter söker betongarbetare

Var med i en expansiv bransch med ett företag som ligger i framkant då det gäller produktion av hållbara betongvaror. Vi har tillverkat stödmurselement i Ängelholm sedan början av 1980-talet. Idag är vi ledande tillverkare och våra leveranser är inriktade mot infra- och anläggningsjobb över hela landet.

Om Starka

När vår grundare Yngve Persson startade verksamheten 1930 var hans främsta avsikt att skapa kvalitetsprodukter. De ledorden bär vi med oss i vårt arbete än idag. Därutöver ska vi vara med och bygga historiskt stora volymer av både infrastruktur och bostäder, vi ska bidra med att ställa om till att bli klimatneutrala till år 2045. Då blir STARKA´s hållbarhetsarbete särskilt viktigt. Vi är totalt ca 250 anställda idag, varav ca 20 personer i Ängelholm. Läs mer om oss på Starka på: www.starka.se

Vi söker nu betongarbetare till vår produktion i Ängelholm.

Arbetsuppgifter
  • Förberedelser av armering. (klippning, bockning och iläggning i form)
  • Gjutningsarbete
  • Efterbearbetning av betong. (putsning, glättning, lagning etc.)
  • Avformning
  • Rengöring av formar
  • Skötsel o underhåll av utrustning
Vem söker vi?

Den färdiga produkten representerar mångårig erfarenhet och ett välutvecklat yrkeskunnande. Därför är det extra viktigt för oss att du som söker vill detsamma med det du gör.

Du får gärna ha produktionsvana från någon typ av tillverkande industri. Du utmanas av och vill jobba i en relativt krävande miljö där god fysik är en bra grund att ha med sig.

Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. Att kunna planera sitt eget arbete och se/förstå vad som behövs göra är A och O.

Det är meriterande om du innehar truckkort och traverskort.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

B-körkort

Om tjänsten

Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid.

Inledningsvis blir du anställd av Lernia och du tillbringar dina dagar på Starka Betongprodukter. För rätt person finns det möjligheter till att bli fortsatt anställd av Starka Betongprodukter.

Ansökan

Lernia ansvarar för rekryteringen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 23-03-21. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.