Tekniker med känsla för service och kunder till Solectro i Lomma

Tekniker med känsla för service och kunder till Solectro i Lomma

Solectro AB är ett stabilt och innovativt familjeföretag och säljer produkter som främjar utvecklingsmöjligheterna inom elektronik, mekanik och automation i Norden. Solectro representerar flera tyska företag inom dessa verksamhetsområden och omsätter runt 20 miljoner. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang och kontoret är beläget i Lomma, ca. 10 minuter från Malmö och Lund. Läs gärna mer på solectro.se

Tekniker med känsla för service och kunder till Solectro i Lomma

Trivs du i kontakt med kunden och har du ett stort tekniskt intresse? Vill du jobba på ett företag med bra sammanhållning, stor delaktighet samt nöjda kunder och medarbetare? Företaget växer och därför letar vi efter dig! Du erbjuds ett omväxlande arbete med bredd i dina uppgifter och en stor (teknisk) utveckling.


Dina arbetsuppgifter:
  • Hantering av kundkontakt via telefon och webben men även kundbesök förekommer
  • Service- och supportärenden samt hjälp med att välja rätt produkt för ett visst projekt eller reservdel till en maskin
  • Programmering av styrkort till motorer
  • Delta på mässor och representera företaget med din expertis

Kravprofil

Förutom ett stort tekniskt intresse inom automation, mekanik och elektronik, hoppas vi att du kan lite programmering som du kan använda vid programmering av styrkort till motorer mm. Du har gått en tekniskt inriktad gymnasieutbildning eller liknande yrkesutbildning. Du har några års yrkeserfarenhet inom området automation, mekanik och elektronik och jobbet kräver mycket bra datorvana (gärna erfarenhet av Solid Works eller Fusion 360).

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa.

Dina personliga egenskaper

Som Solectros nya tekniker, ser vi gärna att du är en serviceminded och representativ person som kunderna litar på. Du tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar ditt engagemang genom din kreativitet och idéer. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, och är handlingskraftig med positiv attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.

I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristian Berglund
Telefon 0709-605372
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.standbyworkteam.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 30 år i branschen är vi på Standby Workteam en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och bemanning. Hos oss anlitar du en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv. Vi hjälper dig hitta din nästa chef, specialist eller assistent inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office.