Hoppa till innehåll
Staffare AB logotyp

Staffare AB söker verkmästare

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Ängelholm?

Har du ett stort intresse för teknik, brinner för problemlösning och har en passion för att arbeta med tunga maskiner? Sök då jobbet som verkmästare hos oss i Ängelholm. Staffare befinner sig i en expansiv fas där vi utökar både vår service och försäljning - vi hoppas att du vill vara med oss på den här resan!

Hur ser tjänsten ut?

Som verkmästare kommer du att vara den första personen våra kunder möter när de lämnar in sina fordon på vår verkstad. Du kommer att spela en nyckelroll i vår verkstad och ha aktiv kontakt med våra kunder.

Denna roll innebär också ansvar för planering och koordinering av verkstadsarbete och personal. Du förväntas upprätthålla och utveckla starka relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Tjänsten erbjuder stor frihet under ansvar.

Förmåner

Hos oss på Staffare kan du se fram emot att bli en del av ett stort och familjärt företag med korta beslutsvägar och en stark samhörighet bland medarbetarna. För att sätta extra guldkant på din vardag erbjuder vi förmåner som friskvårdsbidrag och gemensamma frukostar som företaget bjuder på varje morgon.

Vem är vår nästa kollega?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter eller branscher. Vår nya verkmästare behöver vara relationell, kundfokuserad och social. Om du dessutom har en positiv attityd, en stark samarbetsvilja och är redo att ta på dig ett stort ansvar, då kan du vara den person vi letar efter.

Låter detta som den perfekta tjänsten för dig? Ansök redan idag och bli en del av vårt engagerade team!

Sista ansökningsdag 9 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande.
Staffare AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Ängelholm
Fordon
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga