Hoppa till innehåll
Släpis AB logotyp

Operativ inköpare Släpis AB (föräldravikariat)

Vi söker nu en operativ inköpare till vårt huvudkontor i Ängelholm. Som inköpare har du en centralroll i företaget där du kommer ha mycket kontakt med övriga avdelningar och support mot säljorganisationen gällande beställningar och leveranstider. Du analyserar behovet av artiklar utifrån prognoser och försäljning och ansvarar för beställningar till vårt centrallager från våra leverantörer. Du ansvarar även för att vi har korrekta inpriser i vårt system och upprätthåller en god relation med våra befintliga leverantörer. Du trivs med att arbeta både med dagliga arbetsuppgifter samt olika förekommande projekt. Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig över 1 år (med möjlighet till förlängning).

Mer om tjänsten

Som inköpare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Lagerbeställningar mot leverantörer
  • Lagerpåfyllnad mot filialerna
  • Support mot depå med beställningar och leveranstider
  • Ansvarig för korrekta inpriser i systemet och rätt status på artiklar
  • Leveransbevakning och uppföljning av restnoterade artiklar
  • Saldojusteringar/ Manuella lagertransaktioner på centrallager och depå
  • Kontakt med fraktbolag och hantering av fraktfakturor gällande import

Din profil

Du är en positiv och målinriktad person som trivs med att jobba i ett team. Du har en gymnasieutbildning med inriktning inom ekonomi/logistik/inköp och har du erfarenhet gällande produkter till släp, trailer eller lastbil är det meriterande men viktigast är att du har ett intresse och är villig att lära dig. Du är flexibel och lösningsorienterad och drivs av att arbeta mot resultat. Du har mycket goda datakunskaper, och du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpis säljer reservdelar och
paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och
Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm.
På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca
38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar
alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.

Fler från samma arbetsgivare