Hoppa till innehåll
Brinner du för relationsbaserad försäljning och vill vara med på en spännande tillväxtresa hos ett innovativt företag? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Om tjänsten

För vår fortsatta expansion söker vi en teknisk säljare som skall bearbeta anläggningsägare och rörentreprenörer i södra Sverige inom områdena fjärrvärme/-kyla, VVS, VA och industri. Med våra unika tjänster anborrning och blockering vill vi stärka vår position på den svenska marknaden.

I rollen som teknisk säljare kommer du att bli en viktig del i utvecklingen av filial Syd. Detta sker främst genom att du bearbetar så väl nya som befintliga kunder men även genom att du agerar projektstöd under pågående uppdrag. Att vara delaktig och engagerad vid framtagning av viss marknadsföring kommer även ingå i denna roll.

Du kommer rapportera till VD, och arbetar nära det nordiska säljteamet. Rollen är placerad på kontoret i Ängelholm och vi ser det som viktigt att du är närvarande där minst 1 dag i veckan. Resor ingår veckovis inom Sverige och kan förekomma inom Norden.

Är det här du?

För att lyckas i rollen söker vi dig med flera års erfarenhet av uppsökande relationsbaserad teknisk försäljning där du har vana av att arbeta mot både nya och existerande kunder. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning och vi ser att du har ett etablerat kontaktnät i regionen samt kunskaper inom produkter kopplat till fjärrvärme, VA eller VVS. Du kan exempelvis ha arbetat med försäljning av pumpar, ventiler, armaturer mätinstrument, vattenflöden, rör eller värmeväxlare. Ett extra plus i det fall du arbetat mot industri, kraftbolag, kommuner eller landsting.

Vi förutsätter att du använder Microsoft Officepaketet, CRM samt andra arbetsrelaterade system på daglig basis. Körkort är ett krav. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas som teknisk säljare är du resultat- och målinriktad, strukturerad och brinner för mötet med kund. Du är initiativrik och har vid sidan av din affärsmässighet ett nyfiket och genuint intresse för teknik. Du är driven med en vilja att förstå kunders behov och krav och tycker om att guida dem till rätt lösning. Slutligen söker vi dig med ett förtroendeingivande och kommunikativt sätt och med förmågan att bygga och vårda långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag med hög flexibilitet och servicenivå, och där utvecklingsvägar finns för rätt person. Du kommer in i en mycket intressant fas där du har stora möjligheter att påverka och vara en del i ett företag med stark framtidstro och många intressanta affärsmöjligheter på den svenska marknaden.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Proco Services med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Proco Services AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning
http://www.proco.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Huddinge
Marknadsföring
Företagslogga
Huddinge
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Västervik
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Marknadsföring
Företagslogga
Ystad
Marknadsföring
Företagslogga