Hoppa till innehåll
Peab Anläggning AB logotyp

Mark- och anläggningsarbetare

Vill du vara en del av samhällsutbyggnaden och en del av vår gemenskap? Då är du den vi söker. Just nu har vi många spännande projekt på gång och behöver komplettera vårt team inom Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Om tjänsten

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten. Det krävs att du tycker om att jobba utomhus i en fysiskt tung arbetsmiljö, både ensam och i lag med andra.

Vi har stor variation på våra projekt och jobbar både i total-, utförande- och samverkansentreprenader. Projekten kan vara alltifrån större gatuombyggnader och VA-entreprenader till exploateringar och mindre ramavtalsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom bygg- och anläggningsbranschen. Yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet är meriterande. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel, prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss.

Körkort B krävs.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande arbetschef Marie Jannesson, marie.jannesson@peab.se eller HR-partner Marcus Eriksson, marcus.eriksson6@peab.se.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare