Hoppa till innehåll
Optimera Svenska AB logotyp

Butikssäljare / Byggsäljare Optimera Vejby

Ansök nu
Vill du arbeta i en relationsdriven bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Vår vision är att vara den ledande möjliggöraren av hållbart byggande i Sverige. Vi tar ansvar för våra medarbetare, kunder och vår planet, vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Optimera Vejby söker dig som är en driven säljare med gedigen erfarenhet, och det är en fördel om du redan idag har kännedom om byggbranschen i området. Det är viktigt att du drivs av att göra affärer, har förmåga att etablera och underhålla nya samt befintliga kundrelationer. Du välkomnas till en mindre enhet under utveckling och vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra proffskunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Försäljning av byggmaterial
 • Bearbetning och kontakt med nya och befintliga kunder
 • Ordermottagning, offertskrivning samt uppföljning
 • Butiksförsäljning till våra proffs- och konsumentkunder
Varför arbeta hos oss?

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba inom SGDS Gruppen innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Dina kvalifikationer:
 • God produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet av offertskrivning
 • Lokalkännedom och kontakter i branschen
 • B-körkort, med tillgång till egen bil
 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Dina personliga egenskaper:
 • Målmedveten och handlingskraftig
 • Anpassningsbar
 • Prestigelös gällande arbetsuppgifter
 • Har förmåga och talang inom sälj
 • Uppskattar högt tempo och är en lagspelare
 • Lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt
Avslutningsvis

Tjänsten är en kombinerad roll som butikssäljare och byggsäljare. Arbete på lördagar förekommer enligt schema. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Vejby, arbete på intilliggande enhet kan bli aktuellt.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 31 oktober 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Optimera

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder med fokus på kvalitet, service och flexibilitet. Vi är alltid på tå för att vara det självklara valet för proffs inom bygg. Vi ingår i SGDS Gruppen som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS Gruppen omfattar förutom Optimera bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://www.sgdsgruppen.se/, https://www.optimera.se/bygghandel/proffs
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 64 byggvaruhus i Sverige. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,3 miljarder SEK. Optimera är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare