Hoppa till innehåll

Projektledare installationsteknik till AirSon Engineering

Bakgrund och uppdraget

Vilken roll AirSon tar i ett projekt kan variera. Vanligast är som konsult, men det kan även vara som totalentreprenör eller som byggherrens representant. Projekten varierar från några timmars rådgivning till projektering och utförande av nya produktionsanläggningar i miljardklassen.

Som projektledare ansvarar du för utförandet av bygget/projektet med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du leder och koordinerar såväl interna resurser från AirSon som externa samarbetspartners och ett stort nätverk av leverantörer. Stora komplexa projekt innebär många olika discipliner att hålla samman.

Förutom att koordinera själva byggprocessen så arbetar AirSon med samtliga fastighets- och processnära installationer som t ex kyla, värme, tryckluft, gas, ånga, sanitet, ventilation, styr- och energimonitorering. Vid nyckelfärdiga projekt har AirSon naturliga samarbetspartners inom E.ON med infrastruktur kring elkraftsförsörjning och med E.ON bolaget Coromatic för datacenter, reservkraft och 24/7 service.

Du ansvarar administrativt för tidplaner, projektplaner, dokumentation och leder/deltar i olika typer av uppföljningsmöten kopplat till bygg och ekonomi. Om förutsättningar ändras som påverkar arbetet, tidplan och kalkyl uppdaterar du relevanta intressenter.

Vårt huvudkontor ligger i Ängelholm, där vi helst ser att du är placerad. Vi har även kontor i Malmö och Stockholm. I tjänsten ingår att du tar dig till site/projektet, låt säga en dag i veckan. Det innebär dagsresor till exempelvis Göteborg, med övernattning ibland.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant ingenjörsexamen inom bygg, installationsteknik eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare/uppdragsansvarig med ansvar för tillbyggnad eller uppförande av större byggprojekt och komplexa anläggningar som t ex fabriker, kraftverk, forskningsanläggningar eller liknande, med tillhörande installationsteknik. Goda kunskaper inom MagiCAD/Revit är mycket önskvärt.

Du har dokumenterat god erfarenhet av att hålla ihop och förstå ingående discipliner, tidsåtgång, kostnader och eventuella risker. Du kan hantera olika typer av personer på olika nivåer. Du tar stort ansvar, är driven och självgående med ett stort tekniskt intresse. Som person är du strukturerad och kommunikativ såväl muntligt som skriftligt. Då vi driver såväl nationella som internationella projekt kräver vi god svenska och engelska.

AirSon och expansion

AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och med E.ON vid rodret har vi nu en ambitiös plan att växa tiofalt de kommande fem åren! För att möta såväl redan vunna som framtida projekt behöver vi därför rekrytera flera olika typer av kompetenser.

Vi kommer inom kort att bygga ut och tredubblera antalet kontorsplatser på huvudkontoret i Ängelholm. Redan idag sitter vi i riktigt fräscha lokaler med egen golfbana och toppmoderna virtuella mötesrum. Vi planerar även att bygga ett mycket framtidsorienterat energilaboratorium inom fastigheten. Sedan 2020 har vi kontor i Malmö, sedan 2022 i Stockholm och vi har för avsikt att även etablera oss i Göteborg under 2024.

Hur visar jag mitt intresse?

AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/
Macavoy AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Markus Holmgren
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, high-tec (ex. batterifabriker, EV, mikroelektronik, optik, etc) och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik, VVS- och energiteknik erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade produktionsmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt.

Bolaget består idag av 31 drivna och duktiga ingenjörer och projektledare, tre ekonomer, en Key Account Manager och en säljare. Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade produktionsmiljöer, Installationsteknik och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

Lär känna oss lite bättre via den här filmen!
https://www.macavoy.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Ängelholm
Industri & Anläggning
Företagslogga