Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lagerarbete hos trevlig kund

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, in- och utleveranser samt truckkörning.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Truckkort A + B
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Torekov

Dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och söker nu lagerarbetare med driv och energi. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare