Hoppa till innehåll
Leeman Mark Entreprenad logotyp

Anläggare till vårt markteam

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Det är medarbetarna som gör Leeman Entreprenad. Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. Vi är inne på en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med. Vi tror på att ge våra medarbetare rätt förutsättningar och frihet till egna initiativ i arbetet för att ständigt utvecklas och förbättras.

Vi är i ett expansivt skede och söker personal till vårt anläggningsteam.

OM OSS

Leeman
Entreprenad har huvudkontor i Ängelholm och verkar främst i nordvästra Skåne. Vår personalstyrka består idag av ca 60 yrkesarbetare/tjänstemän. Tillsammans arbetar vi alla för att leverera en produkt med hög kvalitet överensstämmande med resultat och tidplan. Vi utför allt ifrån markarbeten och nyproduktion av flerfamiljshus till byggservice och renoveringar.

VI ERBJUDER:
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Trivsam arbetsmiljö
  • Möjlighet till vidareutveckling
  • Korta pendlingsavstånd
  • Friskvård

TJÄNSTEN

Som markanläggare får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan sten- och plattsättning, läggning och dragning av yttre VA-ledningar, schaktning, dränering, mm.

DET VI SÖKER

Vi letar efter engagerade medarbetare som kan tillföra kompetens och kunskap.Som anläggare ska du vara noggrann, skärpt, strukturerad och självgående. Du tar eget ansvar och samarbetar med övriga i projektet. Det är viktigt att du är prestigelös, har en god kommunikationsförmåga och fungerar i arbetsgruppen. Viktigt är också att bidra med trivsel och glatt humör. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.

KRAV
  • Yrkesbevis för anläggare
  • Körkort B
  • Behärska svenska i tal och skrift

Vi arbetar med löpande rekrytering, så ansök redan idag.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Låter detta som en tjänst för dig?
Skicka in din ansöka till info@leemanentreprenad.se
Leeman Mark Entreprenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 dec. 2023 (19 dagar kvar)

Liknande Jobb

Hässleholm
Organisation & ledning
Företagslogga
Kristianstad
Industri & Anläggning
Företagslogga