Arbetsuppgifter:
Tillsammans med områdeschef (motsvarar produktionschef/fabrikschef i privat värld) och enhetschefskollegor är du en del i att leda och utveckla produktion och medarbetare.

Tillsammans med områdeschef (motsvarar produktionschef/fabrikschef i privat värld), stabsresurser och enhetschefskollegor är du en del i att leda och utveckla produktion och medarbetare.

I rollen som enhetschef är du ansvarig för enhetens samlade verksamhet, ekonomi och en medarbetargrupp om cirka 20 personer som arbetar i produktionen. Verksamheten genomgår en stor förändringsresa för tillfället där produktionen ska dubbleras under 2023. För att lyckas krävs att strukturer och arbetsrutiner faller på plats och att takten i det dagliga förbättringsarbetet ökas upp. Ditt ledarskap kräver närvaro samt en förmåga att se såväl individens som gruppens behov och prestationer. Som ledare är en stor roll att bereda väg för medarbetarna att bli en aktiv del i arbetet med förbättringar i vardagen. Därutöver trivs du i en roll att arbeta nära din verksamhet.

Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i ledningsgruppen. Placeringsort i nordvästra Skåne och uppdraget kräver fysisk närvaro.

Kvalifikationer:
För framgång i arbetet har du flerårig dokumenterad erfarenhet från producerande verksamheter, gärna inom livsmedelsproduktion alternativt god förståelse för livsmedelshygien/säkerhet. Vidare har du en gedigen chefs- och ledarerfarenhet från verksamhet med påvisat goda resultat. Du känner en trygghet i att agera professionellt och ansvarsfullt i relativt ung grupp.
Uppdraget kräver närvarande ledarskap med ödmjukhet och ett genuint intresse för medarbetarna och verksamhetens processer. I tidigare roller har du visat prov på uthållighet där du lett framgångsrika förändringsprocesser som skapat stabilitet och hållbar arbetsmiljö.

För att lyckas i uppdraget är du dessutom drivande, resultatmedveten och har en god kommunikativ förmåga. Det är en självklarhet för dig att visa tillit och ge stöd till dina medarbetare samtidigt som du också utmanar i syfte att utveckla medarbetare och verksamhet. Vi lägger vikt vid att du är bra på att skapa relationer och har lätt för att kommunicera med olika målgrupper.

Om ansökan:

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdraget är tilltänkt att starta omgående och beräknas pågå i ca 6 månader. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se, 073-980 69 27
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Thorstensson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Karin Thorstensson
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.