Hoppa till innehåll

Proaktiv Företagssäljare Ford

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som proaktiv företagssäljare ansvarar du för att arbeta uppsökande mot vår lokala företagsmarknad. Vi söker dig som besitter högt driv och engagemang och är en fena på att nätverka. Större delen består av hitta affärsmöjligheter som leder till att skapa och vårda kundrelationer samt guida kunder genom våra produkter och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefenpå anläggningen. Vi ser gärna att du har lokal förankring.


Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Ett par års erfarenhet inom försäljning
 • Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
 • Mål- och resultatinriktad
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
 • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
 • Brinnande intresse för att skapa affärer
   Varför jobba med oss?
   Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

   Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
   Hedin Bil logotyp
   Sök jobbet
   Sista ansökningsdag
   05 dec. 2023 (5 dagar kvar)
   Område
   Typ av anställning

   Om arbetsgivaren

   Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

   Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

   Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

   Fler jobb från samma arbetsgivare

   Liknande Jobb

   Kristianstad
   Försäljning
   Företagslogga
   Kristianstad
   Försäljning
   Företagslogga