Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Operatör Vattenreningsverk

Ansök nu
Om rollen

I rollen som operatör får du möjlighet att vara med från början i uppstartsfasen av kundföretagets verksamhet, där dina erfarenheter, kunskaper och idéer värdesätts från dag ett. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att arbeta i vattenreningsverket, där du fyller på, doserar och reglerar kemikalier för rening av plaster. Du kommer i en pågående process ta vattenhaltsprover för att bedöma dosering av kemikalierna. En stor del av ditt arbete kommer även bestå av förebyggande underhåll av maskinen, där ditt lösningsfokus ställs på prov för att på bästa sätt lösa de utmaningar du stöter på. Mer ingående innebär tjänsten:
  • Påfyllning, dosering och reglering av kemikalier
  • Ta vattenhaltsprover, och dosera kemikalierna därefter
  • Förebyggande underhåll av maskinen
Om dig

Vi söker dig som vill ha möjligheten att påverka ditt arbete och komma med egna tankar, idéer och förslag. Sporras du av att få vara delaktig i att etablera processer och arbetsmetoder har du hittat rätt! Du är en initiativtagande person som inte är rädd för att testa dina idéer, där du är mån om att få ditt arbete att fungera. En god problemlösningsförmåga genomsyrar ditt arbete, och du förstår vikten av att även ta in dina kollegors tankar och åsikter. Ett väl fungerande samarbete är med andra ord viktigt för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse och ett praktiskt handlag, där du förstår orsak och verkan.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Flytande i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en processindustri så som inom plast, papp, metall, livsmedel, läkemedel eller motsvarande bransch
  • Truckkort motviktstruck och körkort B är meriterande
Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Ängelholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: måndag-fredag, dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, maskinoperatör, processoperatör, tekniker, underhållstekniker, reningsverk, vattenreningsverk, plastindustri, industri, tillverkande industri, processindustri, underhåll, extrudering, rekrytering, konsult, Skåne, Ängelholm, Helsingborg
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har nu fått nöjet att hjälpa vår kund i Ängelholm att hitta en operatör! Kundföretaget är ett nystartat och innovativt bolag inom plastindustrin, där du ges möjlighet att vara med och påverka från början. Mer information om kundföretaget ges vid en telefonintervju.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos oss på EMPLOID, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare