Process- och kvalitétsingenjör till Nordic Waterproofing

Process- och kvalitétsingenjör till Nordic Waterproofing

Brinner du för kvalitetsfrågor och vill verka i produktionens hjärta i ett sammansvetsat team? Är du dessutom en grym kommunikatör som har en god analytisk och teknisk förmåga? Nordic Waterproofing söker nu en process- och kvalitésingenjör som får möjlighet att utvecklas och växa med företaget.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Waterproofing.

Om företaget

Nordic Waterproofing AB utvecklar, tillverkar och marknadsför tätskiktsprodukter för framförallt låglutande tak samt underlagsprodukter för lutande takkonstruktioner. Produkter och systemdetaljer distribueras från huvudkontoret i Höganäs. Företaget, som är marknadsledare i den svenska marknaden, når sina kunder genom de väletablerade varumärkena Mataki och Trebolit. Företaget är en del i den börsnoterade koncernen Nordic Waterproofing Group AB, som är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av produkter och lösningar för skydd av byggnader och infrastruktur. Grundläggande i erbjudandet är energi- och miljöbesparande produkter som är enkla att installera.

Arbetsuppgifter

Du tillhör företagets utvecklingsavdelning som består av dig, en teamleder och ytterligare fyra kollegor. Som kvalitetsingenjör är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa hög kvalitet i företagets producerade produkter. I rollen arbetar du nära produktionspersonal i labbet för att hantera avvikelser och utveckling av produkter. Du ansvarar för att genomföra prover vecko-, månads- och kvartalsvis.

Vid kvalitetavvikelser dokumenterar och bokför du rapporterna i datasystem samt startar en utredning för att undersöka orsak och hur man förebygger avvikelsen i framtiden. Tillsammans med produktionsledning analyserar du produktionens resultat och driver kontinuerligt förbättringsarbete i syfte att höja kvalitén på producerat material. Vidare finns det möjlighet att växa i rollen och arbeta mer med processoptimering och målstyrning. Nordic Waterproofing har som ambition att utveckla labbet och effektivisera processer och rutiner framåt. Här finns det stora möjlighet att få påverka och vara en nyckelperson i arbetet kopplat till detta.

* Testa samt följa upp tillverakde produkter enligt instruktioner
* Bokföra analyser och registrera avvikelser i datasystem
* Ansvara för att provkörning planeras, genomförs, följs upp samt dokumenteras på ett strukturerat vis
* Hjälpa, utbilda och instruera produktionspersonal vid dagliga produktionskontroller
* Tillsammans med produktionsledning analysera produktionens resultat och driva kontinuerligt förbättringsarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom kemi, livsmedelsvetenskap, bioteknik, bygg eller annat relevant område
* Arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter är meriterande
* Mycket goda kunskaper i Microsoft Word och Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
* B körkort är meriterande

För att trivas i rollen som kvalitetsingenjör förväntas du vara noggrann med att säkerställa att kvalitén i produkterna håller hög nivå. Du tycker därför om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Som person är du analytiskt lagd vilket gör att du förstår komplexa uppgifter, och upptäcker eventuella fel under arbetsprocessens gång. Utöver detta kommer du att ha kontakt med både externa såväl som kollegor internt inom organisationen, var på du är en person med goda kommunikativa förmågor. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
Plats: Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, ingenjör, kvalité, processoptimering, produktion, Skåne, Höganäs, heltid,

Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.