Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Servicerådgivare till Transportbilar

Ansök nu
Vi söker Servicerådgivare till Transportbilar i Ängelholm

På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till våra team.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team bestående av 3 transportbilstekniker. Huvudsakliga arbetsuppgifter är kundmottagning och servicerådgivning samt reservdelsförsäljning. Även vissa arbetsledande uppgifter kan förekomma. Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att lämna in bilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår service.

Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att lyssna på kunden och förstå dennes behov. Dessutom kan du samarbeta med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Vi hjälps åt inom teamet och tillsammans når vi nöjda kunder.

Vi söker dig som har ett gott förhållningssätt som präglas av lugn samtidigt som du kan ha mycket att göra. Kunden kommer se att du är glad och trivs på jobbet. Vi ser gärna att du har en naturlig fallenhet för att ge kunden råd som förenklar dennes beslutsfattande. Vilket genererar långsiktiga kundrelationer.

Din bakgrund

Du har 3 årig gymnasieutbildning och meriterande är att du har erfarenhet av liknande arbete. Teknisk erfarenhet är också en merit. Krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett stort plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Peter Sandgren via mail peter.sandgren@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

Sista ansökningsdatum är 2023-06-25. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare