Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Lageransvarig till reservdelar

Ansök nu
Lageransvarig till Reservdelar

Vi förstärker med ytterligare personal till vår fullserviceanläggning i Ängelholm. I Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till våra team i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar ansvar för leveransprecision och lagersammansättning av reservdelar och tillbehör. Du säkerställer att tillgången på reservdelar och tillbehör är optimal för rådande årstid och efterfrågan. Du har personalansvar med administrativa uppgifter, samt leder och fördelar arbetet inom avdelningen. Självklart är du en del av den dagliga verksamheten med att serva våra kunder samt allmän lagerhantering. Rapportering sker till servicechef som du även har ett nära samarbete med.

Personliga egenskaper

Förmåga att skapa goda relationer med medarbetare på avdelningen men även inom organisationen som helhet är viktigt för Börjessons. Du har en analytisk förmåga som hjälper dig att fatta beslut för organisationens och avdelningens bästa. Du skapar trygghet och pålitlighet genom ditt sätt att ta ansvar. Ditt sätt att engagera och entusiasmera medarbetare bidrar till arbete för ständiga förbättringar. Du är van vid att skapa en övergripande lager organisering och struktur. Du stimuleras av en miljö med intensivt tempo med flertalet uppgifter parallellt pågående.

Din bakgrund

Minst 3 årig relevant utbildning såsom fordonsteknisk, handels eller ekonomisk är meriterande. Gärna flerårig erfarenhet av arbetsledning, säljarbete och lagerhantering. Krav är att du har goda datakunskaper och B-körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster och ETKA är ett plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Peter Sandgren via mail peter.sandgren@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

Sista ansökningsdatum är 2023-06-25. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare