Hoppa till innehåll
Bole Sverige AB logotyp

Bole söker driven innesäljare för spännande tillväxtresa!

Vi söker en självgående och serviceinriktad innesäljare till vårt huvudkontor i Ängelholm. Hos oss får du en omväxlande och lärorik roll inom försäljning, där du har stora möjligheter att både påverka och utvecklas.

Om tjänsten
Som innesäljare hos Bole kommer du att ansvara för att bearbeta befintliga och nya kunder, hantera direktorder, framställa offerter och ta emot kundförfrågningar. Du kommer även att ge rådgivning och guida kunderna till rätt produkt samt hjälpa till med administration på vår hemsida. Till din hjälp har du vår kundsupportavdelning samt hela organisationen som brinner för ett aktivt lantliv och e-handel.

Personliga egenskaper
För att passa in i vårt team behöver du vara utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du är en person som trivs i en snabbt föränderlig miljö och är hungrig på att lära dig mer. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och e-handel, och är van vid att arbeta självständigt. Dessutom behärskar du svenska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av försäljning inom den gröna näringen och språkkunskaper i danska eller norska.

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta i en familjär miljö tillsammans med ett gäng drivna kollegor som brinner för försäljning och aktivt lantliv. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Arbetsplats
Placering på vårt kontor i vackra Valhall Park, Ängelholm.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före angett datum, så ansök idag!

Frågor och ansökan mailas till michael.kruger@bole.se, ange "Innesäljare" som rubrik.
Mer info
Kontaktperson
Michael Krüger
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bole Sverige AB är ett växande och dynamiskt e-handelsföretag som har sin historia tillsammans med de norrländska bönderna. Sedan starten 1985 har bolaget stadigt utvecklats och idag sker försäljning över hela Norden. Våra kunder är idag allt från lantbrukare till häst- och villaägare, ett brett kundunderlag som har stort intresse av djur och natur och en aktiv fritid.

Liknande jobb