Hoppa till innehåll
Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund och är idag ca 185 medarbetare.

Den 1 februari 2023 gick Bilmånsson samman med Kristianstads Automobil, samt Östra Skånes Bilvaruhus som är återförsäljare av Hyundai. Bilmånsson kommer också att förvärva Bil-Bengtsson med ett planerat tillträde senast den 1 maj 2023. Inledningsvis kommer verksamheterna att drivas under eget namn, för att senare under 2023 fusioneras in i Bilmånsson. Bilmånsson räknar då med att sälja nästan 9 000 bilar och omsätta 2,5 miljarder kronor årligen med en personalstyrka på ca 350 medarbetare. Därmed kommer Bilmånsson att bli en av landets större återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.

Arbetsuppgifter

Som Skadetekniker/Bilplåtslagare kommer du huvudsakligen att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kompetenskrav

Du är utbildad Skadetekniker med några års erfarenhet samt har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du är service-minded och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Du har ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor.
  • Du är en lagspelare.
  • Du är stresstålig, flexibel och förändringsbenägen.
Information och kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten så ringer du till Robert Nilsson, Skadechef på telefon 0413-688 71. För fackliga frågor ringer du Andreas Lindell, 0431-898 49.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Anställningen är tillsvidare, heltid med placering på Bilmånssons Skadecenter i Ängelholm.

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson
Carin Paulin
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmånsson är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bilmånsson finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund.

Varmt välkommen att besöka oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare