Hoppa till innehåll
Bilmånsson i Skåne AB logotyp

Medarbetare däcksäsong till Eslöv

Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund och är idag ca 185 medarbetare.

Den 1 februari 2023 gick Bilmånsson samman med Kristianstads Automobil, samt Östra Skånes Bilvaruhus som är återförsäljare av Hyundai. Bilmånsson kommer också att förvärva Bil-Bengtsson med ett planerat tillträde senast den 1 maj 2023. Inledningsvis kommer verksamheterna att drivas under eget namn, för att senare under 2023 fusioneras in i Bilmånsson. Bilmånsson räknar då med att sälja nästan 9 000 bilar och omsätta 2,5 miljarder kronor årligen med en personalstyrka på ca 350 medarbetare. Därmed kommer Bilmånsson att bli en av landets större återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med merparten av förekommande arbetsuppgifter på en däckverkstad såsom däckbyten, hjulskiften, hjultvätt, balanseringar, montage men även enklare serviceuppdrag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och kan skapa goda relationer med såväl kunder som arbetskamrater. Du är målfokuserad, stresstålig, ansvarsfull, har god prioriteringsförmåga samt god fysik.

Kvalifikationer

Fordonsteknisk utbildning samt B-körkort är meriterande, men inte ett krav.

Vårt erbjudande

Hos Bilmånsson kommer du att ingå i ett trevligt arbetsteam. Under högsäsong dubblerar vi personalstyrkan på våra däckverkstäder. Vi erbjuder heltid, visstidsanställning med fast lön.

Kontakt

Vill du veta mer om jobbet, så ringer du Martin Cronkvist, Verkstadschef, 0431-898 09. För fackliga frågor kontaktar du Andreas Lindell, Ordf IF Metall, 0431-898 49

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmånsson är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bilmånsson finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund.

Varmt välkommen att besöka oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare