Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Lagersäljare Beijer Ängelholm

Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Beijer Ängelholm fortsätter växa och satsa som levererande enhet för våra grannfilialer i Helsingborg och Halmstad. Beijer Byggmaterial söker därför en person till att stärka lagerteamet. Har du erfarenhet av arbete på brädgård och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Ängelholm!

Beijer erbjuder

Som lagersäljare blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbete med orderplock, leverans och mottagning av gods.
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order mot konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i lagrets exteriör och har ett öga för ordning och reda

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på brädgård, med god truckvana och som trivs med kundkontakt. Som person är du effektiv, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär.

Krav för tjänsten är:

- B-Körkort

- Truckkort

- God truckvana


Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Lagerchef och blir en del av ett härligt, passionerat lagerteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Några ord från ansvarig ledare:

Vi erbjuder en fartfylld roll i en organisation med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med hög trivsel och som jobbar tillsammans för att nå sina mål. Tjänsten är en särskild visstidsanställning på heltid under 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Placeringsorten är Ängelholm och arbetspassen är förlagda på vardagar med varierande dag- och kvällspass. - Anders Klarin, Filialchef

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial,

denise.nilsson@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med placeringsort Ängelholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare