Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Butikssäljare Nordsjö idé & design Ängelholm

Ansök nu
Nordsjö Butiker inspirerar och levererar hög service med fokus på färg av hög kvalitet till den professionella målaren och till konsumenter. Butikerna säljer även tapet, golv och inredningstillbehör. Nordsjö-butikerna ägs av AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan som består av över 100 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

Har du passion för färg och kundkontakt samt tidigare erfarenhet av målerifärg? Till vår butik i Ängelholm söker vi omgående en driven butikssäljare på 75%.

Vad kan AkzoNobel och Nordsjö Idé & Design erbjuda dig?
Hos oss möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både yrkesmålare och konsumenter med deras projekt. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus.

Arbetstiderna kommer att variera mellan kl 06:30 till kl 18:00 måndag till fredag och lördag kl 10:00 till kl 15:00.

Placeringsort är Ängelholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start omgående. Du kommer att rapportera till Butikschefen.

Vem är du?
Du har en stor passion för färg och inredning och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med att ge råd kring kulör och känsla. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. Du ska känna dig bekväm med att ge service och ge råd till hobbymålare så väl som professionella målare. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd, serviceminded och flexibel.

Du bör ha erfarenhet inom service och försäljning. Har du erfarenhet från färgbranschen eller bygg-/snickeribranschen är det meriterande, men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket.

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder och ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Larsson, Butikschef, +46 766 101 828.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com
Mer info
Kontaktperson
Patrik Larsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare