Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Projektledare inom Energy & Power Solutions

Ansök nu

Om tjänsten

Som Projektledare inom Energy & Power Solutions på Rittal kommer du att ansvara för att ta fram tekniska lösningar för strömfördelning, energilagring, lågspänningsställverk samt lösningar inom industri- och infrastrukturprojekt som driver utvecklingen mot ökad elektrifiering. Du kommer att vara en del av vår avdelning, Pre-sales and Projects, och jobba internt med våra Säljteam men även externt med befintliga partners, systemintegratörer, konsulter och slutkunder inom Skandinavien.

En del av dina arbetsuppgifter innebär:

  • Dimensionering/ konstruktion och design av lösningar för strömfördelning och lågspänningsställverk för industrin och infrastrukturprojekt.
  • Att arbeta med reservkraftsystem, UPS och lösningar för energilagring.
  • Att arbeta med föreskrivande led för att underlätta implementation av våra lösningar.
  • Att utveckla lösningar som ger kunderna ökat mervärde genom kreativt samarbete.

Tjänsten Projektledare inom Energy & Power Solutions innebär en direktrekrytering till Rittal med placering i Ängelholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig:
Vi söker dig som har minst 2 till 3 års erfarenhet av design och konstruktion inom automation, strömfördelning eller infrastrukturprojekt mot energisektorn. Utöver det ser vi att du även har en utbildning inom mekatronik, automation eller likvärdig kunskap och erfarenhet.

Som person ser vi att du är engagerad och affärsinriktad med stor teknisk förståelse som har förmåga att skapa långsiktiga relationer och sätta kunden i fokus. Vidare ser vi att du är självständig och har förmåga att driva, ta egen initiativ och se utvecklingsmöjligheter. Det är även viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål.

Viktigt för tjänsten är:

  • Förmågan att arbeta i ett högt tempo för att möte deadlines.
  • Erfarenhet från design, konstruktion och montering inom området Kraft & Energi.
  • Erfarenhet av ECAD, Eplan eller andra mjukvaror för electrical design.
  • Erfarenhet av att driva affärer från pre-sale till överlämning.
  • Relationsskapande beteende.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du får en mycket viktig roll i ett internationellt företag med full fokus på kunden.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group, är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.

Mer information om Rittal hittar du på www.rittal.se

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Rittal med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.mallek@adecco.se alt. 0736 84 78 58.
Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Elkraft, UPS System, Energy and Power solutions, Konstruktion, El design, Elprocad, Eplan, energilagring, reservkraft, batteri, lågspänning, Rittal, Elskåp, Industri, Adecco, Rekrytering

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare