Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Innesäljare till Rittal i Ängelholm

Ansök nu

Om tjänsten

Som Teknisk innesäljare på Rittal kommer du att arbeta med hela Rittals produktlinje för att bidra och generera lönsam tillväxt för Rittal. Du kommer vara en del av ett team som har fokus på att erbjuda kunderna bästa tänkbara service och lösningar med målet att vara lokal expert inom ett eller flera segment.

I din roll som Teknisk innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Order och offerthantering
  • Teknisk support
  • Reklamationshantering
  • Kundkontakt via mejl och telefon
  • Rapportering och övriga administrativa uppgifter tillkommer

Tjänsten som Teknisk innesäljare är en provanställning på 6 månader som leder till tillsvidareanställning. Placeringen för tjänsten är i Ängelholm med möjlighet till start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har några årserfarenhet inom försäljning och teknisk support. Det är mycket positiv om du har tidigare erfarenhet inom installation och montering av IT/telekom-utrustning.

Som person är du en engagerad och serviceinriktad person som är ansvarstagande och framåt som älskar att hitta rätt lösning för varje problem. Du bör trivas att arbeta både självständigt och i team. Att vara strukturerad med förmåga att hantera och prioritera rätt är också viktiga komponenter för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:

  • Säljerfarenhet
  • Teknisk erfarenhet (gärna då inom IT/Telecom)
  • Gärna ha ritningserfarenhet, tyda och läsa ritningar
  • Erfarenhet av att arbeta med kundregister och CRM-system
  • Svenska & engelska i tal/skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På RITTAL AB hanterar 90 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg.
För mer information om Rittal: https://www.rittal.com/se-sv/

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Rittal med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.mallek@adecco.se alt. 0736 84 78 58
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Innesäljare, Teknisk innesäljare, Inside Sales & Support, IT, Telekom, Rittal, Ängelholm, Adecco, Helsingborg, Skåne

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare