Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Specialistsäljare inom Energy & Power Solutions, Sverige

Ansök nu

Rittal är under expansion och söker nu en Specialistsäljare inom Energy & Power Solutions med arbetsområde Sverige - försäljning inom kraftdistribution och infrastruktur för energi mot slutkunder.


Om tjänsten
Som specialistsäljare blir ditt ansvar att bedriva eget strategiskt säljarbete samt understödja kundansvarig säljare vid införsäljning av systemlösningar inom Rittals affärsområde Energy & Power Solutions.

Tillsammans med ett säljteam i Sverige och som en del av en skandinavisk matrisorganisation med fokus på Energy & Power Solutions, ansvarar du för att förvalta och utveckla försäljningen mot våra befintliga kunder och partners, men även nya potentiella kunder samt etablera och utveckla nya partners. Till ditt förfogande finns en kunnig organisation som stöttar dig i ditt arbete.

Tjänsten Specialistsäljare inom Energy & Power Solutions innebär en direktrekrytering till Rittal. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig:

Vi söker en person med erfarenhet av lösningsorienterad försäljning inom kraftdistribution och infrastruktur för energi mot slutkunder, OEM, systemintegratörer och konsulter.

Som person har du ett affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Det är ett självständigt arbete och det är viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se utvecklingsmöjligheter. Det är även viktigt att du kan arbeta såväl i ett team som självständigt mot bestämda mål. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi tror att du har erfarenheter från:
* Dimensionering och försäljning av lösningar för strömfördelning och ställverk.
* Att arbeta med reservkraftsystem, UPS och lösningar för energilagring.
* Marknaden för förnybara energier och infrastrukturen för distribution.
* Ekosystemet för en framväxande laddinfrastruktur.

Vi prioriterar:
* Förmåga/"hunger" att finna nya affärer/kunder.
* Erfarenhet från lösningsorienterad försäljning inom området Kraft & Energi.
* Stor teknisk förståelse.
* Erfarenhet av att sluta avtal och kan visa goda försäljningsresultat.
* Relationsskapande beteende.

Du får en mycket viktig roll i ett internationellt företag med fullt fokus på kunden.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På RITTAL AB hanterar 90 medarbetare 5000 artiklar och 3000 kunder. Dessa betjänas från huvudkontoret i Ängelholm samt kontoren i Stockholm och Göteborg
För mer information om Rittal: https://www.rittal.com/se-sv/

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Rittal med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.mallek@adecco.se alt. 0736 84 78 58
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare