Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Rittal Scandinavian ab söker montör

Vill du arbeta med en av världens främsta tillverkare inom inkapsling teknik? Rittal söker till sitt modifikationscenter i Ängelholm en serviceinriktad och kvalitetsmedveten montör. Vill du arbeta med erfarna och kompetenta kollegor så har du möjligheten här.

Om tjänsten
Som montör på Rittal AB arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora och mindre stora samt korta projekt och uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med säljare och kunder.

Du kommer att ingå i ett team som jobbar med montering oftast i våra egna monteringslokaler, men även jobb ute på fältet hos våra kunder kan förekomma. Arbetstiderna är mån-fre 07:00-15:30. Övertid kan förekomma på vardagar samt under helger.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Montage av automationsskåp och komponenter efter ritningar och instruktioner
  • Ställa in fräs- och stansmaskiner

Tjänsten som montör är på heltid, en 6 mån provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning med placering på svenska huvudkontoret i Ängelholm.
Intervjuer sker löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2023-03-12

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet som montör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande jobb. Du har god teknisk förståelse, är driven och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser även att du har ett starkt intresse för att vilja utveckla dina kunskaper inom området samt inom företaget.

Vidare ser vi du tycker det är motiverande att hjälpa både dina kollegor och kunder på bästa sätt, ha full fokus på service och att leverera ett gott resultat. Du är utåtriktad och relationsskapande. Du är självständig och strukturerad i ditt arbete och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter för att leverera i tid. Du är en lagspelare, är positivt lagd och ser möjligheter istället för problem. Du är prestigelös, flexibel och vill arbeta tillsammans i ett gött team för att nå uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:

  • Du kan läsa och förstå CAD - ritningar
  • Erfarenhet av monteringsarbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Du erbjuds
Rittal står inför en spännande utveckling med en mängd nya intressanta produkter på väg ut på marknaden. Du kommer att vara en del av ett välkänt företag där du erbjuds kontinuerlig professionell och personlig utveckling.

Om företaget
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet.


På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.
Mer information om Rittal hittar du på deras hemsida www.rittal.se.

Kontaktuppgifter
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Rittal och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.Mallek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare