Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du nyfiken på industrin och skulle vilja testa på rollen som montör? Vi söker montörer till vår kund Nibe i Markaryd! Här blir du en del av produktionen. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift.

Om företaget
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Om tjänsten
På Nibe kommer du att arbeta med montering i deras produktion i Markaryd. Rollen som montör bjuder på varierande arbetsdagar med möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Viss svets och lödning kan förekomma, så har du tidigare erfarenhet av det är det ett stort plus. Tjänsten är på heltid.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av verkstadsarbete, montering, har du inte tidigare erfarenhet så har du ett brinnande intresse att lära dig mer. Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen, då det förekommer en del lyft. Du uppskattar att arbeta självständigt likväl samarbeta i team med dina kollegor. Trots högt arbetstempo är du noggrann och kan arbeta flexibelt. Svenska i både tal och skift är ett krav.

Om anställningen
Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med möjlighet till övertag. Start omgående. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Markaryd. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Pohjolainen på 073-6848083 eller magnus.pohjolainen@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare