Affärsorienterad Business Controller till Zmarta Group

Affärsorienterad Business Controller till Zmarta Group

Affärsorienterad Business Controller till Zmarta Group

Zmarta är ett innovativt och ledande fintech-bolag som erbjuder digitala jämförelsetjänster för lån, försäkring och elavtal. Bolaget befinner sig i en stark expansionsfas där de driver tillväxt både organiskt och via förvärv. Vi söker nu en vass och affärsorienterad Business Controller till Ängelholmskontoret. Det här är en ny roll som kommer att ingå i Finansteamets nyinrättade funktion Business Performance Management. Idag består Finansteamet av 12 medarbetare inom rapportering, redovisning, analys, juridik och M&A. Du kommer att arbeta för att supportera Zmartas fortsatta tillväxt och utveckla affären i nära samarbete med både ledning, affärsområdeschefer, marknad och övriga interna motparter. Arbetet kommer att bestå både av löpande uppföljning av resultat och KPI:er. Ett stort fokus kommer att läggas på att identifiera och analysera relevanta KPI:er för att driva bolagets tillväxt och resultat. Dessutom kommer du att delta i olika forum och bistå med framtagande och analys av business case, finansiella modeller och presentationsmaterial. Rollen är baserad Ängelholm och kommer att rapportera till Corporate Development & Finance Director.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Proaktiv analys och uppföljning av resultat inom olika affärsområden
  • P&L- och kostnadsanalys inom olika affärsområden
  • Analys och uppföljning av KPI:er kopplat till marknadsföring, konvertering och resultat
  • Supportera affärsområdena i budget- och prognosprocessen
  • Framtagande av business case, finansiella modeller och presentationsmaterial för olika affärsområden
  • Agera brygga mellan verksamheten och analysteamet för att bidra med beslutsstöd och avancerad analys
  • Stötta den strategiska utvecklingen av olika affärsområden
  • M&A screening och analys
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning (civilekonom eller motsvarande) och 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Troligtvis arbetar du idag inom Big4 med M&A eller som Managementkonsult, alternativt har du en strategisk controllerroll i ett expansivt, snabbrörligt och transaktionsbaserat bolag. Du har en stark kommunikationsförmåga, vana av att hålla presentationer och argumentera utifrån en analys gentemot kollegor i olika delar av organisationen. Du har goda kunskaper i Excel och Power Point samt är van vid att hantera KPI:er och dra slutsatser baserat på stora datamängder. Du är affärsorienterad, analytisk och drivs av att hitta nya lösningar och tänka i nya banor. Dessutom motiveras du av att arbeta i en expansiv organisation med högt tempo och där teamarbete är en viktig del för att lyckas. Du tar ett personligt ägandeskap över ditt område och driver ditt arbete på ett proaktivt sätt. Vi ser framför oss en driven samt hungrig lagspelare som trivs i en rörlig miljö och som kan driva såväl en optimerings- som effektiviseringsresa med affärens bästa för ögonen.

Om Zmarta

I mars tog Zmarta nästa steg för att bli marknadens bredaste digitala jämförelsetjänst för privatekonomi genom att förvärva Elskling, Sveriges största tjänst för jämförelse och byte av elavtal. Zmarta Group ägs av medieföretaget Bauer Media Group, som finns närvarande på 17 olika internationella marknader med en total omsättning på över 2 miljarder EURO.

När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, "can do"-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Information och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Dfind Finance. Vid frågor välkommen att kontakta Titti Eiman, titti.eiman@dfindfinance.se. Ansökningar kommer att hanteras löpande.

När du ansöker ombeds du att svara på 5 stycken frågor. Är det någon fråga du inte kan svara på så skriv N/A. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Titti Eiman
Telefon 070-216 83 58
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 8 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zmarta är en av Nordens ledande digitala jämförelsetjänster för lån, försäkring och elavtal. Zmarta Group har funnits på den svenska marknaden sedan 1999 och finns också i Norge och Finland. På bolagets kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors jobbar idag över 200 medarbetare. Zmarta har ett starkt fokus på tillväxt och ligger i framkant inom innovation och teknisk utveckling.