Extraarbetare till lager på Willab

Extraarbetare till lager på Willab

Vi söker truckförare för extraarbete hos Willab! Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier eller annat arbete? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba på lager. Du som söker är flexibel, utåtriktad och noggrann. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att se helheten och trivs med att arbeta i högt tempo. I ditt daglig arbete kommer du bland annat att arbeta med orderplock och truckkörning. Därför är det viktigt att du som söker har ett stort fokus på kvalitet.

Som anställd i vår konsultpool kommer du erbjudas varierande uppgifter och flexibla arbetstider. Du kommer arbeta på Willabs lager där du får möjlighet att arbeta såväl i team som självständigt. Arbetet kan stundvis vara fysiskt krävande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du är tillgänglig dagtid och är flexibel då behovet kan dyka upp med både längre och kortare varsel. Arbetspassen är varierande men är förlagda dagtid på vardagar.

Kvalifikationer

Truckkort D1 är ett krav. Som person är du flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du har förmåga att se helheten och tar ansvar för din arbetsinsats. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplig och inställning till arbetet i denna rekrytering. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Arbetstider/ Varaktighet

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extraarbete för dig med annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, arbete eller är pensionär. Urval och rekrytering sker löpande med tillsättning omgående efter överenskommelse. Som ambulerande konsult är du anställd av Adecco men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare izabell.back@adecco.se. Har du frågor kring registrering, vänligen kontakta supporten, kandidatsupport@adecco.se eller 08-598 980 10.

Sökord
Adecco, extraarbete, lager, truck, student
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.