Financial Assistant som vill jobba i IT-branschen!

Financial Assistant som vill jobba i IT-branschen!

Är du en gedigen ekonom som vill få en fot in i Nordens ledande IT-koncern? Brinner du för ekonomiarbete, avtalshantering och administration? Är du en eldsjäl som gillar att lära dig nya saker och vill över allt annat briljera med din drivkraft?

Då ska du söka dig till Visma Enterprise!

Om Visma Enterprise

Visma Enterprise AB ingår i en av Europas största IT-koncern och levererar marknadsledande som effektiviserar verksamheter runt om i Sverige. På våra 12 kontor arbetar ca 300 anställda och våra lösningar producerar fler än en miljon lönespecifikationer varje månad. Nu söker vi dig som vill utöka vårt redan roliga och högkompetenta team med just det du brinner för!

Om rollen & dina arbetsuppgifter

I rollen som Financial Assistent kommer du att reguljärt arbeta med fakturering, avtalshantering, leverantörs- och kundreskontra samt andra administrativa uppgifter.
Din roll är viktig för oss då du även kommer hantera och underhålla vårt interna IT-system och ansvara för licensadministrationer.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Löpande ekonomiarbete, t.ex. avtalshantering, fakturering, leverantörs- och kundreskontra
 • Bistå i arbetet med avstämningar, kontroller, periodiseringar och bokföring
 • Hantera och underhålla interna IT-system
 • Bistå övriga avdelningar med allmän ekonomiadministration
 • Licensadministration för system vi säljer externt
 • Bistå i arbetet med framtagning av års- och månadsbokslut
 • Andra förekommande administrativa uppgifter
Vem söker vi?

Vi söker över allt annat dig som har en bakgrund inom ekonomi och ett intresse för IT!
För att lyckas ser vi gärna att du är självgående, har god numerisk analytisk förmåga och har har lätt att lära dig nya saker. Att vara noggrann i denna roll är en självklarhet och vi ser även att du har enkelt att samarbeta med andra och trivs i omväxlande miljöer där du hela tiden får chansen att växa och plocka på dig ny kunskap. Vi tror slutligen även att du har examen från ekonomistudier på yrkeshögskole- eller högskole-/universitetsnivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
Tjänsten har placering i Ängelholm.

En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

 • Yrkeserfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter inom ekonomi.
 • Erfarenhet av arbete med IT-system inom ekonomi.
 • Goda kunskaper i Google sheet och Excel.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med både hem- och kontorsarbete, goda förmåner och konkurrenskraftiga villkor.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 16 december 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Juliana Andersson, Manager Contract Office

juliana.andersson@visma.com

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.