Systemutvecklare .NET

Systemutvecklare .NET

Visma Enterprise erbjuder hållbara lösningar som automatiserar och förenklar verksamhetskritiska processer inom HR, bemanning och lön. Våra lösningar bygger på 40 års erfarenhet och vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att göra våra kunders vardag tryggare, enklare och effektivare. Visma Enterprise är en del av Vismakoncernen, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen av vårt marknadsledande lönesystem Agda PS. Vi ligger i framkant när det gäller de senaste teknikerna och då utvecklingsteamen är relativt små, är möjligheten att påverka mycket stor. Vi jobbar ständigt med att förbättra upplevelsen för våra kunder, varav vi driver ett kontinuerligt integrationsarbete mot de ledande cloud-leverantörerna på marknaden.

Är du driven, gillar att jobba i teknikens framkant med kollegor i både Sverige och utomlands? Har du jobbat ett par år i branschen, vill växa som person och utvecklare och söker nya utmaningar?

Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Om rollen

Som utvecklare hos oss ingår du i ett team som driver utvecklingen av ett av marknadens mest använda HRM-system. Tillsammans med ett gäng kompetenta och professionella utvecklare, testare och produktägare kommer du vara en viktig pusselbit i produktens framtida utveckling. I teamet arbetar de olika rollerna tätt tillsammans och genom våra kodgranskningsrutiner lär vi av varandra och säkerställer att koden alltid håller högsta kvalitet.

Vår teknikstack bygger till största del:
 • C# / .NET
 • MS SQL
 • ASP.NET
 • Node.js/ React / PWA /jQuery
 • Web API
 • Graylog
Vem söker vi?

Vi söker dig som har en analytisk förmåga och är metodisk i din problemlösning. Du trivs i en internationell miljö med hög utvecklingstakt och stort kunskapsutbyte. Som person är du målmedveten och initiativtagande. Du samarbetar effektivt med andra samt tycker om att dela din kunskap. Utöver dina professionella färdigheter sätter vi stor vikt på din personlighet och att du passar väl in hos oss i vårt team.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
 • Har 2-5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare
 • Har intresse av ny teknik och att kontinuerligt utvecklas
 • Uttrycker dig väl på svenska och engelska, i tal och skrift
 • Har en högskole-/universitetetsexamen inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskaper
Följande kompetenser är meriterande:
 • Erfarenhet av continuous delivery / feature toggling
 • Erfarenhet av automatiserade tester / testdriven utveckling
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 januari 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Mårtensson, Group Manager Agda PS. peter.martensson@visma.com alt.+46703303689

This is Visma: Make progress happen
Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.