Applikationsspecialist till VPG i Ängelholm

Applikationsspecialist till VPG i Ängelholm

Har du erfarenhet av support av ERP-system och vill ta dig an en självständig roll på ett trivsamt bolag?

Vi på Vertical Positioning Group (VPG) i Ängelholm söker nu en verksamhetsnära applikationsspecialist som på lokal och europeisk nivå kommer att ansvara för support av Microsoft SQL baserat ERP-system (CSI Syteline). Detta är en möjlighet för dig att bli del av ett hjälpsamt och samarbetsinriktat team där din kompetens inom ERP värdesätts och uppskattas. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Till vårt huvudkontor i Ängelholm, där vi även har vår tillverkning och lagerverksamhet, söker vi en applikationsspecialist. Som applikationsspecialist hos oss får du en nyckelroll att ansvara för support/underhåll av vårt ERP-system. Hos oss får du möjlighet att bli del av ett stabilt och internationellt företag med stadig tillväxt. Vi är Europaledande inom kundanpassade lösningar av vertikal positionering så som lyftbord.

Sedan årsskiftet implementerar vi ett nytt affärssystem, CSI Syteline (Infor), innehållande moduler så som, ekonomi, försäljning, inköp, logistik och produktion. Integrationer till affärssystemet är bland annat artikelkonfigurator, transportadministration, ärendehantering. Det innebär att du som applikationsspecialist kommer arbeta med en bredd av applikationer och ansvarar för driften av dessa. Till din stöttning har du personer med systemkompetens i Ängelholm, USA samt externa konsulter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Sedan årsskiftet har vi börjat implementera flertalet applikationer med affärssystemet och fler integrationer kommer. Bland annat CRM, priskalkylering, PDM-system och du kommer vid kommande integrationer få en projektledande roll där du leder eventuella externa konsulter.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Support, underhåll och anpassning av vårt ERP-system.
  • Stötta key users med rapporter (SSRS)
  • Stötta key users vid frågor eller tekniska problem
  • Teknisk administration i och runt applikationerna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Ängelholm och några gånger per år resa internationellt. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 5-10. Din närmaste chef är IT-chefen som också arbetar på kontoret i Ängelholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av support/underhåll av ERP-system. Du har god kompetens och erfarenhet av SQL och SSRS. Du har även goda kunskaper i Excel. Har du kunskaper i Visual Basic och/eller C# ses det som meriterande, men är inget krav. Då du kommer att ha många kontaktytor lokalt och internationellt, söker vi dig med goda kunskaper i Svenska och i Engelska.

Eftersom du kommer att vara ansvarig för support/underhåll av ERP-systemet så söker vi dig som har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Rollen innebär många kontaktytor varför vi söker dig med en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Då rollen i stort handlar om att lösa tekniska problem söker vi dig som är analytisk och lösningsorienterad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Ängelholm
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/