Installatör/Servicetekniker till Ängelholm med omnejd

Installatör/Servicetekniker till Ängelholm med omnejd

Vill du arbeta i ett starkt växande bolag med innovativa produkter och tjänster? Som Installatör/Servicetekniker är du en av våra många medarbetare som möter våra kunder i deras hem och levererar en förstklassig service i form av trygga installationer och effektivt servicearbete. Just nu söker vi fler medarbetare till Ängelholm med omnejd.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid, placering hos Verisure's franchisetagare Bjäre Trygg AB som har sitt kontor i Ängelholm.

Du börjar din karriär hos oss med installation av nya anläggningar. Det innebär att planera installationen i samråd med kunden, utföra installationen på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt samt utbilda kunden i larmets alla funktioner och den tjänst som ingår. I tjänsten ingår dessutom viss merförsäljning. När du är ordentligt varm i kläderna gällande installation får du även åka på serviceuppdrag av såväl vår Verisureteknik samt våra äldre anläggningar.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift (övriga språk är meriterande)
  • Har gymnasiekompens
  • En förutsättning för att få en anställning är att UC och belstningsregister är utan anmärkning.
För att bli framgångsrik i arbetet krävs att du har en mycket god social och pedagogiskt förmåga, ett genuint intresse för människor, samt en utpräglad känsla för service. Du har också ett stort intresse för teknik och en fallenhet för att arbeta praktiskt. Det är meriterande med erfarenhet från arbete med installation men det är inget krav, vi letar främst efter personer med en utpräglad servicekänsla. Vi ser även att du har är självständig, ansvarstagande, driven och säljande som person.

Övrig info:

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Ylva Larensson, 0733-352930 eller ylva.larensson@verisurepartner.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.